Ökad spårbarhet och effektiv lagerhantering

SPÅRA: System för spårbarhet av fisk med rapportering enligt nya krav från Havs- och vattenmyndigheten. Komplett med lösningar för inleverans, produktion, märkning och försäljning helt integrerat med Visma Business processer.

SÄLJA: Mobil orderhantering för säljare anpassat för läsplatta och webbläsare. Se lagerstatus, kundunika priser, tidigare beställningar och mycket mer. Fokus är att på ett enkelt sätt lägga ordrar och öka din försäljning.

Mobil Lager: Effektivare lagerhantering med handdator. Stöd för inleveranser, plock, utleveranser och inventering. Minska fel och höj effektiviteten på ditt lager, med nöjdare personal.

PAJP: En komplett molntjänst för att hantera personal, arbetstid och löner. Med PAJP blir kostnadsuppföljning, löneadministration och fakturering ett enkelt arbete.

 

Direktkonsult är av Visma certifierade att integrera med Visma Business.

Exempel på kunder:

Leröy, Kvalitetsfisk AB, Swelube , Lenson, City Papper

Hör av dig till oss

Fyll i fomuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.