Ekonomisystem som förenklar

Visma Control är ett ekonomisystem med en stark och driftsäker motor som hanterar komplexa ekonomimodeller, stora transaktionsvolymer och många användare. Anpassas efter era behov, integreras med era verksamhetssystem. 

Låt oss visa dig på ett webbinar
Automatisera era ekonomiprocesser

 

Automatisera era processer

Standardiserade arbetsflöden och processer förenklar ert arbete. Effektivisera faktureringsprocessen genom att skapa fakturan, förhandsgranska, bokföra och skriva ut den i ett flöde. Skapa smidigare betalningsprocesser genom att automatisera återrapportering av betalda fakturor. 

Ekonomisystem med flexibel ekonomimodell och flerbolagshantering

 

Ekonomimodell för flerbolagshantering

Visma Control är branschoberoende med en flexibel ekonomimodell och 160 redovisningsdimensioner. Består er organisation av flera bolag? Vi erbjuder en kraftfull flerbolagshantering. Med en inloggning kan du hantera betalningar, ta ut samlade rapporter eller göra olika analyser, för hela ditt företag.

Enkel integration med andra system

 

Enkel integration med andra system

Vi är vana att integrera Visma Control med andra system, allt från integrationer med lönesystem och fastighetssystem där bokföring ska in i ekonomisystemet, till mer komplexa integrationer. Systemet hanterar stora datamängder och är lätt att anpassa efter era behov för att stötta era processer.

En hel produktlinje - som pdf

Visma Control är ekonomisystemet som för er ekonomi framåt. Enkelt att arbeta i och lätt att anpassa och integrera med era andra verksamhetssystem.

Vill du läsa mer om funktionaliteten i Visma Control product line? Hämta produktöversikten direkt till din inkorg.

Få kontroll hela vägen.

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden.
Ett heltäckande ekonomisystem - ladda ner produktguiden

Du är i gott sällskap

Foto: STF/Gösta Fries

STF effektiviserar och arbetar mer processinriktat

Svenska Turistföreningen minskar antalet manuella steg och effektiviserar arbetet. Med integrerade system får de bra överblick och kan skapa flöden och arbeta mer processinriktat i ekonomiarbetet.

Läs mer om varför STF valde Visma Control

Setra får full kontroll med intuitivt ekonomisystem

Setra Group hanterar stora mängder data, säkert och med bra överblick. Med Visma Control har de ett system med vyer som anpassas efter varje användare. Behörighetsstyrningen ger rätt medarbetare rätt innehåll.

En installation och ett arbetssätt. Fastighetskoncernen valde Visma Control som ekonomisystem.

Samordnad ekonomifunktion för Castellum

Ett enda arbetssätt och en enda installation för alla fem regioner, det fick fastighetskoncernen Castellum när de samordnade ekonomifunktionen och valde Visma Control som ekonomisystem. Visma Control har stöd för komponentavskrivning enligt K3 samt hantering och bokföring av fastighetsskatt.

Läs mer om Castellums val av ekonomisystem

Fastighetsbolag  |  Hotell & konferens  |  Industri och transport  |  Kultur & media  |  Offentlig sektor  |  Skogsindustri  |  Bank, finans och försäkring  |  Energi  |  Fackförbund & branschorganisationer  |  Hälso- och sjukvård  |  Säkerhet & bevakning  |  Teknik & IT

Flexibilitet i flera dimensioner passar många branscher.

Smarta lösningar som förenklar ekonomiarbetet

Visma Control, ekonomisystemet är navet i ert ekonomiarbete. Utöver det har vi en mängd smarta lösningar som ytterligare hjälper till att effektivisera era arbetsprocesser och förenkla vardagen.

Ekonomichef, ledning eller slutanvändare - oavsett roll i bolaget så tillgodoser Visma Control alla behov.

Hantera leverantörsfakturor i ett automatiserat flöde

Sätt upp referenser och färdvägar för dina fakturor och du behöver bara agera på avvikelser.

E-fakturor går in i systemet direkt och fakturor i pappersformat scannas in för att sedan hanteras i ett automatiserat arbetsflöde.

Hantera elektroniska fakturor

Fakturera enklare med e-faktura

Nu behöver du inte hålla reda på om era kunder vill ha fakturorna elektroniskt, på mail eller som pappersfaktura. Det ordnar vår tjänst åt er.

Visma e-faktura hjälper er att skicka fakturorna och portooptimera på bästa och billigaste sätt. 

Få ut mer av analyserna

Samla data från flera källor som enkelt kan vridas och vändas på, du kan grafiskt visualisera och navigera i data och samt skapa dina egna rapporter. 

Med ett tydligt webbaserat gränssnitt och behörighetsstyrning kan flera medarbetare enkelt ta fram analyser och distribuera ut rapporter. 

Frigör tid till analys och säkerställ att alla i din organisation har gemensam och kvalitetssäkrad information.

Flexibelt verktyg för Business Intelligence

Beslutsstöd i ekonomisystemet
Automatiserade betalningsprocesser

Automatisera betalningsflödet

Spara tid med ett automatiserat betalningsflöde. Med vår tjänst prickas alla inbetalningar och återrapporteringar av per automatik och matchas med utstående fakturor för att sedan bokföras. Du behöver bara hantera eventuella avvikelser. Fullt stöd för utgående och inkommande betalningar enligt ISO200022, det vill säga SEPA-betalningar.

Attestera lätt

Med vår tjänst skickar ekonomiavdelningen enkelt ut en notis till berörd medarbetare som snabbt får upp sin bokföringsorder via en länk på datorn, plattan eller mobilen och kan godkänna den.

Smidigare rapportering och budgetering

I ett lättnavigerat webbgränssnitt med behörighetsstyrning kan fler medarbetare involveras i budgetarbetet. Basera planeringsarbetet på budget eller rullande prognoser, det skapar större delaktighet och frigör tid för ekonomiavdelningen som istället kan läggas på analys och planering.

Workflowmotor för attest, övervakning och kontroll, stöd för simulering, loggning, planeringsinstruktioner samt drivarbaserad budgetering ger en heltäckande lösning.

Involvera fler medarbetare i budgetprocessen

Budget i din ekonomilösning
Tid och projektredovisning med tidrapportering

Håll koll på timmarna

Med vår webbaserade lösning för projekthantering blir rapportering och uppföljning enklare för medarbetarna. De matar snabbt in sina arbetade timmar oavsett om de befinner sig på kontoret, hos kund eller på resande fot. Det är också enkelt att ta fram prognoser och lönsamhetsrapporter på projekt, medarbetare eller kund.

När det är dags att skapa en faktura förbereds detta av projektledaren och fakturan går sedan direkt in i ekonomisystemet för vidare hantering.

Nyfiken på Visma Control?

Låt oss visa dig på ett webbinar

Vi visar exempel på hur du kan:

  • Spara tid och arbeta effektivt i arbetsflöden och processer
  • Söka fram information enkelt, både redan sparad eller vid nyregistrering
  • Automatisera dina betalningar via Vismas betalningstjänst och slippa hantera filer
  • Integrera vilket försystem du vill med huvudboken för överföring av information utan import
  • Underlätta anläggningsredovisning och ekonomi för fastighetsbolag
  • Skapa struktur i redovisningen med den flexibla ekonomimodellen och många dimensionerna
  • Attestera bokföringsordrar elektroniskt
  • Underlätta planering, budgetuppföljning och analys

Anmäl dig på ett kostnadsfritt webbinar!

Visma Control med elektronisk fakturahantering
Visma Control med planering, uppföljning och analys
JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden.

Systemkrav

Databasversioner
Visma utvecklar sina produkter mot databaser från Microsoft och utför under utvecklingstiden kontinuerligt tester. 

Operativsystem
Visma utvecklar sina produkter mot databaser från Microsoft och utför under utvecklingstiden kontinuerligt tester. 

Allmänt gäller är att ett nytt operativsystem inte rekommenderas för kommersiellt bruk med Vismas programprodukter förrän tester utförts och nödvändiga officiella Servicereleaser/Servicepack släppts. 

Visma Control 8 är kompatibelt med MS SQL Server 2014, 2012. Windows Server 2012, 2012 R2, 2008 R2. Workstation Win 10,  Win 8.1, Win 8, Win7 x64.

Kontaka oss

Vill du komma i direkt kontakt med oss?
Ring detta nummer
010 - 14 12 888

Kom i kontakt med oss

Är du intresserad av våra produkter och lösningar, eller har du en fråga du vill ställa? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden.