Visma TendSign är Sveriges mest använda upphandlingsverktyg.

Upphandlings­verktyg

Visma TendSign är Sveriges mest använda upphandlingsverktyg.

Kontakta oss

Fem anledningar till att använda TendSign

Visma Tendsign är Sveriges ledande molntjänst för digitaliserad upphandling och är idag ett helt avgörande arbetsverktyg i hundratals statliga myndigheter, kommuner, landsting och flertalet privata bolag.

TendSign gör det enkelt att skapa elektroniska förfrågningar, låta leverantören ställa frågor eller lämna sin offert digitalt. TendSign stöttar inköparen genom hela upphandlingsprocessen i en given struktur. Det går inte att göra fel.

Som upphandlare jobbar du helt digitalt i strukturerade dokument som är lätta att dela med kollegor. Som leverantör svarar du papperslöst, enkelt och säkert på webben. Det går inte att missa några skallkrav.

Visma TendSign är ett verktyg för att skapa upphandlingar, ta in och utvärdera anbud, samt sluta avtal och visualisera dem för verksamheten. Verktyget täcker hela processen från behov till avtal med flera tilläggsmoduler och stöd för de flesta utvärderingsmodeller.

Med TendSign får du struktur på din arbetsprocess. Verktyget ger dig möjlighet att samköra och dokumentera alla aktiviteter, med full spårbarhet.

TendSign digitaliserar hela anbudsprocessen. Glöm mottagande och stämpling av inkomna försändelser – offerterna läggs rakt in i verktyget av anbudsgivarna. Med rätt förberedelser kan öppning och utvärdering gå på några sekunder.

Avtalskatalogen tillgängliggör avtalen för verksamheten och visualiserar avtalsansvariga, avtalstider och leverantörer. Koppla katalogen mot ert intranät och öka avtalstroheten i verksamheten.

Med TendSign blir det lätt att samverka genom hela upphandlingen, även med externa parter. TendSign synliggör vem som gjorde vad och när.

 

Vill du veta mer om TendSign?

Ring oss på 010-14 13 300 eller skicka ett meddelande

Känns direktupphandling krångligt?

Ladda ner vår guide “Heja Direktupphandling” gratis. Den sammanfattar dom grundläggande reglerna du behöver tänka på och tipsar om processer för att göra en direktupphandling enklare.

Med bra riktlinjer i ryggen kan även ovana beställare göra bra affärer med hjälp av direktupphandlingsverktyget. Samtidigt som myndigheten kan få kontroll över de inköp som görs inom hela organisationen.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

Känns direktupphandling krångligt? Ladda ner vår guide!

100 upphandlingar på 4 personer - per år

Att genomföra 100 upphandlingar per år för en stor organisation är kanske inte märkvärdigt. Men tänk om man bara var fyra personer?

Ladda ner och läs hur Norska Innkjøpskontoret har lyckats effektiviserat sin upphandlingsprocess med Visma TendSign.

 
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

Innkjøpskontoret AS genomför över 100 upphandlingar per år  i Visma TendSign

Våra tjänster

Visma TendSign erbjuder olika tjänster som enkelt hjälper dig att digitalisera dina upphandlingar. Du väljer abonnemang och nivå efter dina behov.

TendSign erbjuder mer än bara ett upphandlingsverktyg

TendSign utbildningar

Utbildningar

Lär dig arbeta effektivt i TendSign. Vi erbjuder utbildningar för både nya och erfarna användare på plats eller via webben.

Se alla utbildningar

TendSign webbinar

Webbinarier

Svårt att hitta tid för en heldagskurs?
Delta på något av våra kostnadsfria webbinarier på en tid som passar dig.

Webbinarier

TendSign konsulter

Konsulter

Ta hjälp av en TendSign-konsult! Korta ner dina ledtider och öka antalet genomförda upphandling på ett smart och effektivt sätt.

Konsulter

Kontakta oss

010-14 13 330

Kontakta en försäljare 

Redan kund? Kontakta support.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke