Upphandlingsverktyg

Visma TendSign är Sveriges mest använda upphandlingsverktyg.
Kontakta oss

Fem anledningar till att använda TendSign

Visma Tendsign är Sveriges ledande molntjänst för digitaliserad upphandling och är idag ett helt avgörande arbetsverktyg i  hundratals statliga myndigheter, kommuner, landsting och flertalet privata bolag.

TendSign gör det enkelt att skapa elektroniska förfrågningar, låta leverantören ställa frågor eller lämna sin offert digitalt. TendSign stöttar inköparen genom hela upphandlings-
processen  i en given struktur. Det går inte att göra fel.

Som upphandlare jobbar du helt digitalt i strukturerade dokument som är lätta att dela med kollegor. Som leverantör svarar du papperslöst, enkelt och säkert på webben. Det går inte att missa några skallkrav.

Visma TendSign är ett verktyg för att skapa upphandlingar, ta in och utvärdera anbud, samt sluta avtal och visualisera dem för verksamheten. Verktyget täcker hela processen från behov till avtal med flera tilläggsmoduler och stöd för de flesta utvärderingsmodeller.

Med TendSign får du struktur på din arbetsprocess. Verktyget ger dig möjlighet att samköra och dokumentera alla aktiviteter, med full spårbarhet.

TendSign digitaliserar hela anbudsprocessen. Glöm mottagande och stämpling av inkomna försändelser – offerterna läggs rakt in i verktyget av anbudsgivarna. Med rätt förberedelser kan öppning och utvärdering gå på några sekunder.

Avtalskatalogen tillgängliggör avtalen för verksamheten och visualiserar avtalsansvariga, avtalstider och leverantörer. Koppla katalogen mot ert intranät och öka avtalstroheten i verksamheten.

Med TendSign blir det lätt att samverka genom hela upphandlingen, även med externa parter. TendSign synliggör vem som gjorde vad och när.

 

Vill du veta mer om TendSign? Ring oss på 010-14 13 300 eller skicka ett meddelande

100 upphandlingar på 4 personer - per år

Att genomföra 100 upphandlingar per år för en stor organisation är kanske inte märkvärdigt. Men tänk om man bara var fyra personer?

Ladda ner och läs hur Norska Innkjøpskontoret har lyckats effektiviserat sin upphandlingsprocess med Visma TendSign.

 

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden.
Innkjøpskontoret AS genomför över 100 upphandlingar per år  i Visma TendSign

TendSign erbjuder mer än bara ett upphandlingsverktyg

TendSign utbildning

Utbildningar

Lär dig arbeta effektivt i TendSign! Utbildningar för både nya och erfarna användare på plats eller via webben.

TendSign Webbinarier

Webbinarier

Svårt med tid för en heldagskurs i TendSign? Delta på något av våra kostnadsfria webbutbildningar på en tid som passar dig.

TendSign Konsulter

Konsulter

Ta hjälp av en TendSign-konsult för att på ett smart och effektivt sätt korta ner dina ledtider och öka antalet genomförda upphandling.

Känns direktupphandling krångligt?

Ladda ner vår guide “Heja Direktupphandling” gratis. Den sammanfattar dom grundläggande reglerna du behöver tänka på och tipsar om processer för att göra en direktupphandling enklare.

Med bra riktlinjer i ryggen kan även ovana beställare göra bra affärer med hjälp av direktupphandlingsverktyget samtidigt som myndigheten kan få kontroll över de inköp som görs inom hela organisationen.

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden.
Stefan Norr photo

010-14 13 330

Stefan Norr, Försäljningschef

Kontakta en försäljare 

Redan kund? Kontakta support

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden.