Calculator piggybank

Vad kan du spara på drivmedel?

Genom Visma Advantage får du tillgång till en mängd färdigförhandlade inköpsrabatter. Här räknar du ut vad du kan spara per år på drivmedel. 

Gör så här: Dra i ett eller fler reglage, för områden där du gör eller ska göra inköp. Summan du sparar ser du sedan längst ner på sidan. Du kan också fylla i din mejladress så skickas resultatet till din inkorg.

Område:
Din förbrukning:
Du kan spara:
Bensin
liter 0.46
Beräkningen baseras på vårt avtal med OKQ8 som ger 44 öre rabatt/liter bensin. Vi erbjuder även avtal med Preem och Shell.
Diesel
liter 0.93
Beräkningen baseras på vårt avtal med OKQ8 som ger 83 öre rabatt/liter bensin. Vi erbjuder även avtal med Preem och Shell.
Fordonsgas
kg 0.45
Beräkningen baseras på vårt avtal med OKQ8 som ger 45 öre rabatt/kg fordonsgas. Vi erbjuder även avtal med Preem och Shell.
RME
liter 0.50
Beräkningen baseras på vårt avtal med OKQ8 som ger 50 öre rabatt/liter RME. Vi erbjuder även avtal med Preem och Shell. 
Automattvätt (kr)
0.15
Beräkningen baseras på vårt avtal med OKQ8 som ger 15 % rabatt på automattvätt. Vi erbjuder även avtal med Preem och Shell.
Tvätta själv
0.10
Beräkningen baseras på vårt avtal med OKQ8 som ger 10 % rabatt när du tvättar bilen själv på stationen. Vi erbjuder även avtal med Preem och Shell.
Gasol
0.10
Beräkningen baseras på vårt avtal med OKQ8 som ger 10 % rabatt på gasol. Vi erbjuder även avtal med Preem och Shell.
Trafikprodukter, glödlampor, spolarvätska & säkringar
0.10
Beräkningen baseras på vårt avtal med OKQ8 som ger 10 % rabatt på trafikprodukter etc. Vi erbjuder även avtal med Preem och Shell.

 

basic:

Vi rekommenderar Visma Advantage Basic

För enbart 266 kr/månad får du tillgång till färdigförhandlade inköpsavtal inom en mängd olika områden. Du slipper lägga onödig tid på att förhandla egna avtal, det har vi redan gjort åt dig. Läs mer om Visma Advantage Basic »

 

professional:

Vi rekommenderar Visma Advantage Professional

För enbart 499 kr/månad får du tillgång till färdigförhandlade inköpsavtal inom en mängd olika områden. Du slipper lägga onödig tid på att förhandla egna avtal, det har vi redan gjort åt dig. Läs mer om Visma Advantage Professional »
premium:

Vi rekommenderar Visma Advantage Premium

Som kund i Visma Advantage Premium får du tillgång till färdigförhandlade inköpsavtal inom en mängd olika områden. Du slipper lägga onödig tid på att förhandla egna avtal, det har vi redan gjort åt dig. Läs mer om Visma Advantage Premium »