Vi lever och andas teknik - det är så vi gör skillnad

Är du ett nystartat företag? Driver du butiken på hörnet? Bidrar du med din expertis inom den offentliga sektorn? Eller ingår du i en stor koncern? Oavsett vem du är, vi har mjukvaran som hjälper dig att ta nästa steg. Vi arbetar hand i hand med svenska företag, små och stora, privata och i offentlig sektor, för att lösa morgondagens utmaningar - med mjukvara som vi skapar idag.

För vissa är Visma namnet på lönespecen

Förr fick vi lönebesked i posthyllan eller via e-post. Idag har mer än var fjärde privatanställd i Sverige tillgång till sina lönebesked i mobilen via Vismas system.

Läs mer om lönespecifikation i mobilen

Lonespec_i_mobilen.jpeg

Molntjanster.jpeg

För andra är Vismas molnlösningar nyckeln till att skapa värde i företaget

Det viktigaste med att vara i molnet är att dina system pratar med varandra, även med dina andra system. Eftersom det inte hjälper att leverera bra produkter och tjänster till dina kunder, såvida inte dina system är utrustade för hållbar tillväxt.

Se alla våra tjänster och produkter.

Flest småföretagare väljer Visma

Visste du att flest småföretagare i Sverige väljer Visma för sin bokföring, fakturering och lönehantering? Vi gör allt för att du ska kunna göra det du gör bäst – driva ditt företag framåt. Bara när du lyckas, lyckas vi. Det är just det som gör oss starkare tillsammans.

Välkommen till småföretagslivet

Entreprenoren.jpeg

culture.jpeg

Vi är människor som jobbar med människor i fokus

Visma är mer än 12 000 människor över hela jorden som jobbar tillsammans med dina behov i fokus. Våra individuella skillnader stärker oss. Genom att kombinera våra olika bakgrunder, världsbilder och expertis gör vi oss smartare problemlösare.

Läs hur du kan jobba med mångfald och inkludering i din verksamhet

Faktum är att vi är allt detta - och mycket mer

Allt du behöver - en leverantör