Framtiden händer när människor och mjukvaror möts


En smartare, säkrare och mer spännande morgondag skapar vi tillsammans. Utveckling, innovationer och vilja leder till tjänster och lösningar som ger stora som små företag rätt förutsättningar. Förutsättningar att lyckas. Tid att komma ikapp och en väg att växa på genom känslan av att man gör ett bra jobb. Ett jobb som märks, hos varje enskild medarbetare och i kvartalsrapporten.


Visma utvecklar morgondagens tjänster och lösningar precis just nu,och i morgon börjar vi framtiden tillsammans.

För vissa är Visma namnet på lönespecen

Våra lönesystem underlättar arbetet för tusentals företag och ser till deras anställda får sin lön varje månad. Mer än 10 miljoner människor får sin lön genom ett Vismasystem. Denna trygghet är fundamental för att vårt samhälle ska fungera. 

Läs mer om våra Lönesystem

Lonespec_i_mobilen.jpeg

Offentlig_sektor_kampanj.jpg

Vi effektiviserar offentlig sektor

Våra lösningar för digitalisering av offentlig sektor skapar värde och trygghet och ökar kostnadseffektiviteten för myndigheter, kommuner och regioner, och för hundratusentals anställda. Från IT-system till e-handel och informationshjälpmedel.

Visma levererar lösningar för offentlig sektor

Flest småföretagare väljer Visma

Visste du att flest småföretagare i Sverige väljer Visma för sin bokföring, fakturering och lönehantering? Vi gör allt för att du ska kunna göra det du gör bäst – driva ditt företag framåt. Bara när du lyckas, lyckas vi. Det är just det som gör oss starkare tillsammans.

Välkommen till småföretagslivet

Entreprenoren.jpeg

Molntjanster.jpeg

Molnlösningar är en nyckel till att skapa värde i företaget

Det viktigaste med att vara i molnet är att dina system pratar med varandra, även med dina andra system. Eftersom det inte hjälper att leverera bra produkter och tjänster till dina kunder, såvida inte dina system är utrustade för hållbar tillväxt.

Visma.net - ett affärssystem i molnet

Vi är människor som jobbar med människor i fokus

Visma är mer än 12 000 människor över hela jorden som jobbar tillsammans med dina behov i fokus. Våra individuella skillnader stärker oss. Genom att kombinera våra olika bakgrunder, världsbilder och expertis gör vi oss smartare problemlösare.

Läs hur du kan jobba med mångfald och inkludering i din verksamhet

culture.jpeg

Faktum är att vi är allt detta - och mycket mer

Allt du behöver - en leverantör