Vill du veta mer om avtalen?
Kontakta oss

Resebyrå för företag

Vissa företag föredrar att boka sina resor själva. Men alla som gjort det vet att det går åt mycket tid att pussla ihop hela resor, speciellt om det ingår flera olika färdmedel. Att använda en resebyrå kan därför vara ett klokt val, och vill man det har Visma Advantage en av de bästa rabatterna på marknaden. 

Visma Advantage modell går ut på att vi förhandlar med leverantörer och kommer fram till bra avtal som våra kunder sedan kan ta del av. I det här fallet får ditt företag en rabatt hos en resebyrå du skulle haft svårt att förhandla fram på egen hand.  

Kontakta oss för att få veta mer om våra resebyråavtal »
Se fler företagsrabatter du kan få som kund hos Visma »

Boka via resebyrå och få rabatt genom Visma

Förmånliga priser hos
Travellink Affärsresor

Vårt avtal med Travellink innebär att du som kund kan boka dina affärsresor direkt via deras bokningstjänst - och alltid till låga priser. Genom Vismas avtal får du dessutom förmånliga bokningsarvoden.  

Stort utbud på ett ställe

Med Travellinks användarvänliga självbokningstjänst kan du göra alla dina resebokningar på samma ställe och du slipper själv leta efter de bästa priserna. Travellink erbjuder en mängd olika flygbolag, tåg, hotell hyrbilsföretag, och har avtal med alla de stora leverantörerna. Du kan alltså boka hela din affärsresa genom Vismas avtal på en gång - alltid till låga priser och förmånliga bokningsarvoden.

Boka enkelt via webben

Hos Travellink bokas 8 av 10 affärsresor via internet. En unikt hög siffra som gör att deras kunder sparar pengar på lägre arvoden, bättre administration och lägre biljettpriser. Travellink tillhandahåller också en professionell personlig service via telefon och e-post, för de tillfällen då ni som kund önskar och har behov av detta.

Rabatt hos Travellink resebyrå

Egencia - affärsresebyrå

Egencia – Alla färdsätt till alla destinationer

Vårt avtal med resebyrån Egencia* gör att du får 5-15 % rabatt på alla bokningsavgifter. Rabatten motsvarar företag som reser för två miljoner kronor.

En stor fördel med att använda en resebyrå är att du får reseförslag från start till mål, och det spelar ingen roll vilka färdmedel som ingår. Ibland kanske du måste åka taxi, tåg och flyg. Då får du en reseplanering där allt ingår. 

Egencia i telefonen

När man ska resa blir det mängder av papper – tidtabeller, hotellbokning, incheckningsuppgifter osv. – och i ett företag där många reser är det alltid någon som glömt något. 

Egencia har löst detta smidigt. Med deras App – till iPhone eller Android – har du all information på ett ställe. Oavsett hur du bokade resan kan du få alla tider och hur du ska resa i telefonen innan avresa; hotellbokningarna finns där och du kan till och med checka in på flyget med appen. 

Ledande affärsresebyrå

Reser ni mycket i företaget och vill utnyttja den bekvämlighet som en resebyrå erbjuder är Egencia ett klokt val. Det är den ledande affärsresebyrån i Sverige och Skandinavien och är kända för sin goda kundservice. Och vill du få detta till bäst pris, använd resebyrån genom Visma Advantage. 

*Avtalet med Egencia är endast tillgängligt för kunder som använder vår tjänst Visma Premium. 

Upptäck fördelarna med en samlad köpkraft

Visma Advantage förhandlar avtal med hjälp av en samlad köpkraft. Vi har i dagsläget ca 15 000 företag som gör sina inköp genom oss. Den samlade volymen gör att vi tillsammans kan få bättre villkor. 

Vill du också bli en del av vår samlade köpkraft? Bli kund idag!