Hosting

Säkert och kraftfullt webbhotell för din Magento-butik

Hostinglösningar för Magento

Vi erbjuder en av världens mest avancerade hostinglösningar för Magento, med hundratals anslutna webbutiker som körs dygnet runt. Våra lösningar för hosting är helt standardiserade och byggda i nära samarbete med Magentos tekniker. Eftersom vi är Magento-leverantörer och experter kan du tryggt lämna din webbutik i våra händer.

✅ En snabb köpupplevelse

All internettrafik går igenom en av de största och mest stabila hubbarna i regionen med komplett 24/7 bevakning av alla ISP. Om det uppstår störningar på någon av linjerna kan vi snabbt byta till en alternativ linje så att din webbutik kan fortsätta utan avbrott.

✅ Minimera driftstopp med redundans

För att minimera driftstopp i händelse av elavbrott har vi både en UPS (Uninterruptible Power Supply) och en nödströmkälla som startar automatiskt efter 10 sekunder. Detta system har aldrig satts i bruk, men vi testar det regelbundet för att vara på säkra sidan.

✅ Serverval

Vi kan lägga upp din webbutik på våra egna blixtsnabba servrar i Norge, eller om du har en stor kundbas utomlands kan vi lägga upp den på på Polarhost, vår cloud-tjänst baserad på Amazon AWS, världens största lösning för webbhotell. Visma Digital Commerce har full kontroll över och ansvar för båda lösningarna, från elkontakten till webbutikens design.

✅ Experter på allt Magento

Inte nog med att vi driver en av de mest moderna hostinglösningarna för Magento i världen, vi är också en av de få leverantörerna av Magento. Detta betyder att vi har omfattande expertis inom alla aspekter av att driva din Magento-butik, något som våra kunder uppskattat de få gånger något har gått fel.

 

Hosting funktionalitet: säker, snabb respons och hög kapacitet

✅ Daglig backup

Varje natt görs en automatisk backup, med olika historiska kopior, av din webbsida. Allt förvaras på en säker plats på annan plats än servrarna.

✅ Fysisk säkerhet

Alla våra servrar och utrustning är skyddade av dubbel åtkomstkontroll. Detta betyder att alla som går in i våra byggnader måste genomgå två säkerhetskontroller, och för ytterligare säkerhet lagras all data i en parallell databas i en säker extern byggnad.

✅ Cybersäkerhet

För att skydda din webbsida mot virusar och cyber-attacker uppdateras våra servrar med programfixar både av operativsystems- och applikationsnivå, samt all trafik som kommer igenom våra egna brandväggar. Alla våra lösningar för hosting inkluderar funktioner som gratis SSL-certifikat och säkerhetsövervakning.

✅ Lokalt internetregister

Vi är ett av få företag i regionen som är ett godkänt lokalt internetregister (LIR), eller med andra ord en ISP. Vi hanterar våra egna IP-nätverk med över 1000 officiella IP-adresser.

✅ Individuella och clusterservrar

Om du har 10-200 beställningar per dag är vårt Premium paket för individuella servrar perfekt. De är lättviktiga, stabila och innehåller alla de viktiga funktionerna. Våra clusterpaket är optimala för dig som hanterar över 200 beställningar per dag och de kan skalas upp till att hantera tiotusentals beställningar om dagen.

✅ Serverövervakning

Vi skickar automatiska driftsrapporter varje månad så du alltid är uppdaterad.