Tillbaka till huvudmeny

Agda PS gränssnitt anpassar utseendet efter din enhet

Lika enkelt att ta del av lönebesked, rapportera och attestera – oavsett om du har en dator, mobil eller surfplatta framför dig.

Agda PS gränssnitt agerar kameleont beronde på vilken enhet du använder
Agda PS gränssnitt agerar kameleont beronde på vilken enhet du använder

Varför utveckla appar, när systemet kan byggas till att känna av och anpassa sig efter användarens enhet? Sedan den frågan kom upp har vi haft som mål att du ska nå hela Agda PS webb och ha möjlighet att läsa lönebesked, rapportera och attestera, oavsett om du har en dator, mobil eller surfplatta framför dig.

Agda PS Gränssnitt

– Antalet appar har exploderat. Istället för att ha tio appar har Agda PS ett webbaserat gränssnitt där du når allt, även från mobilen, säger Rebecka Wallman, produktmarknadschef för Agda PS. 

Vi blir allt mer mobila och fördelen med att ha hela systemet på fickan är många. Och än fler väntar.

 – Vi utvecklar mer och mer för webben. Till exempel har Agda PS Tid lämnat appstadiet. Har du förtroendetid kan du därför göra din klarmarkering direkt i mobilen på bussen hem, samtidigt som du ser hur många semesterdagar du har kvar. Den går också att få på engelska om du vill, säger Rebecka Wallman.

Mer om Agda PS – det flexibla lönesystemet som beräknar var fjärde privatanställds lön varje månad!

Mest populära

  • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

    Bilpolicy – gratis mall till företaget

    Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.

  • Personalhandbok – gratis mall

    Personalhandbok – gratis mall för företag

    En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.