Tillbaka till huvudmeny

Agda PS gränssnitt anpassar utseendet efter din enhet

Lika enkelt att ta del av lönebesked, rapportera och attestera – oavsett om du har en dator, mobil eller surfplatta framför dig.

Agda PS gränssnitt agerar kameleont beronde på vilken enhet du använder
Agda PS gränssnitt agerar kameleont beronde på vilken enhet du använder

Varför utveckla appar, när systemet kan byggas till att känna av och anpassa sig efter användarens enhet? Sedan den frågan kom upp har vi haft som mål att du ska nå hela Agda PS webb och ha möjlighet att läsa lönebesked, rapportera och attestera, oavsett om du har en dator, mobil eller surfplatta framför dig.

Agda PS Gränssnitt

– Antalet appar har exploderat. Istället för att ha tio appar har Agda PS ett webbaserat gränssnitt där du når allt, även från mobilen, säger Rebecka Wallman, produktmarknadschef för Agda PS. 

Vi blir allt mer mobila och fördelen med att ha hela systemet på fickan är många. Och än fler väntar.

 – Vi utvecklar mer och mer för webben. Till exempel har Agda PS Tid lämnat appstadiet. Har du förtroendetid kan du därför göra din klarmarkering direkt i mobilen på bussen hem, samtidigt som du ser hur många semesterdagar du har kvar. Den går också att få på engelska om du vill, säger Rebecka Wallman.

Mer om Agda PS – det flexibla lönesystemet som beräknar var fjärde privatanställds lön varje månad!

Mest populära

  • Kan arbetsgivare betala ut pengar istället för semester?

    När semesteråret når sitt slut, och de anställda har semesterdagar kvar, vad kan du som arbetsgivare göra? Kan du betala ut pengar istället för att ge medarbetaren semester? Det är en vanlig fråga, och svaret finns i semesterlagen.

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.

  • Det här innebär nya LAS för offentlig sektor

    Nyligen lade regeringen en proposition på en lagförändring rörande arbetsrätten, kallat nya LAS. Den nya lagen förväntas träda i kraft den 30 juni 2022 och börja tillämpas den 1 oktober 2022.