Tillbaka till huvudmeny

Agda PS gränssnitt anpassar utseendet efter din enhet

Lika enkelt att ta del av lönebesked, rapportera och attestera – oavsett om du har en dator, mobil eller surfplatta framför dig.

Agda PS gränssnitt agerar kameleont beronde på vilken enhet du använder
Agda PS gränssnitt agerar kameleont beronde på vilken enhet du använder

Varför utveckla appar, när systemet kan byggas till att känna av och anpassa sig efter användarens enhet? Sedan den frågan kom upp har vi haft som mål att du ska nå hela Agda PS webb och ha möjlighet att läsa lönebesked, rapportera och attestera, oavsett om du har en dator, mobil eller surfplatta framför dig.

Agda PS Gränssnitt

– Antalet appar har exploderat. Istället för att ha tio appar har Agda PS ett webbaserat gränssnitt där du når allt, även från mobilen, säger Rebecka Wallman, produktmarknadschef för Agda PS. 

Vi blir allt mer mobila och fördelen med att ha hela systemet på fickan är många. Och än fler väntar.

 – Vi utvecklar mer och mer för webben. Till exempel har Agda PS Tid lämnat appstadiet. Har du förtroendetid kan du därför göra din klarmarkering direkt i mobilen på bussen hem, samtidigt som du ser hur många semesterdagar du har kvar. Den går också att få på engelska om du vill, säger Rebecka Wallman.

Mer om Agda PS – det flexibla lönesystemet som beräknar var fjärde privatanställds lön varje månad!

Mest populära

  • Nya löner för 2023 är på plats – så här påverkas du

    Kommunal tillsammans med Sveriges Kommuner och Regioner, SKR, har nu fattat beslut om det sista avtalsåret. De är överens om hur mycket lönerna ska öka under 2023 och har fått till en kraftig ökning av avtalets lägstalön. Samtidigt skjuts förhandlingen om låglönesatsningen till nästa år.

  • Beräkna dygnsvila i realtid

    Från 1 oktober 2023 gäller nya regler kring vilotid för medarbetare i kommuner och regioner. Hur kan du möta de nya kraven på bästa sätt? Vi frågade Jerker Wall, produktmarknadsansvarig för schema- och bemanningssystemet Medvind WFM.