Visma Collectors Inkasso

Mer än inkasso och betalningspåminnelse. Här finns hela processen från faktura till betalning. Bra rutiner som ökar betalningsviljan.

Hej! Har du fått en påminnelse eller ett inkassokrav från oss?
Logga in på Mitt Ärende med hjälp av BankID. 

Logga in för att betala 

Inkasso som passar er

Hur fungerar er inkassohantering idag? Med Visma Collectors får ni översikt, struktur och bra rutiner som leder till bättre betalare. Här finns lösningar från factoring, via faktura till betalning. Specialister på extra känslig inkasso som energi, bostad, sjukvård, kommun och landsting. Det har gett oss ett sätt att jobba på som vi tar med oss till alla branscher. Vi kallar det inkasso med hjärtat. Vill ni veta hur? 

Inkasso stora företag

Skickar ni många fakturor och inkasso?
Inkassohantering som passar företaget med stort fakturaflöde. I ett lätthanterligt webbgränssnitt och med bra rutiner är det lättare att få betalt.

Inkasso eKrav

Skickar ni inkasso då och då?
Mobil, enkel och kostnadsfri lösning för den som behöver påminna då och då. Ett professionellt sätt att hantera påminnelse och inkasso, även för det mindre företaget.

 

Energibolag, bostadsbolag eller kommun och landsting?
Hitta er branschanpassade lösning:

Specialister på extra känslig inkasso som energiinkasso.

 

Stor erfarenhet av inkasso som kräver fingertoppskänsla.

 

Jobbar med många av Sveriges kommuner och nästan alla landsting.

 

Inkasso i ert ekonomisystem? 

Har ni redan en inkassotjänst kopplad till ert ekonomisystem utan att veta om det? Här kan ni se alla program som Visma Inkasso är integrerat i. 

Inkasso – Integrerade lösningar

Inkasso integrerade lösningar ekonomisystem
Collectors Onine Community

Visma Community – Collectors Online

Vill ni veta hur andra i samma bransch gör och tänker kring stora och små frågor? Som kund får ni automatiskt tillgång till Visma Community. Där kan ni ställa frågor som rör era inkassotjänster, kommunicera med andra i samma bransch samt hitta allmän information från faktura till betalning. Välkommen in!

Logga in – Visma Community

Allt från faktura till betalning.
Vi finns på LinkedIn.

Följ oss på LinkedIn 

LinkedIn

Vill du veta mer?

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

Visma Collectors

Mer än inkasso och betalningspåminnelse. Här finns hela processen från faktura till betalning. Bra rutiner som ökar betalningsviljan och möjligheten att få in era pengar.
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.