Inkasso med Visma Collectors

Inkasso som stärker kundrelationer och minskar kreditrisker. Här finns hela processen från faktura till betalning. Bra rutiner som ökar betalningsviljan.

Hej! Har du fått en påminnelse eller ett inkassokrav från oss?

Logga in för att betala 

 

Varför anlita ett inkassobolag?

Hur fungerar er inkassohantering idag? Med Visma Collectors får ni översikt, struktur och bra rutiner som leder till bättre betalare. Här finns lösningar från factoring, via faktura till betalning. Specialister på extra känslig inkasso som energi, bostad, sjukvård, kommun och landsting. Det har gett oss ett sätt att jobba på som vi tar med oss till alla branscher. Vi kallar det inkasso med hjärtat. Vill ni veta hur? 

företagsinkasso

Inkasso för stora fakturaflöden 

Inkassohantering för företaget med fakturaflöde över 100 per månad. I ett smidigt webbgränssnitt och med bra rutiner är det lättare att få betalt.

Läs mer här

Inkasso för små företag

Skickar ni inkasso då och då?

Kostnadsfri inkassolösning för mindre fakturaflöden, upp till 100 fakturor per månad. Ett professionellt sätt att hantera kravprocessen.

Läs mer om eKrav

Energibolag, bostadsbolag eller kommun och landsting?
Hitta er branschanpassade lösning:

energiinkasso

Specialister på extra känslig kravhantering som energiinkasso.

 

Stor erfarenhet av inkasso som kräver fingertoppskänsla.

 

Jobbar med många av Sveriges kommuner och nästan alla landsting.

 

Inbyggd inkasso i ert ekonomisystem? 

Finns det färdiga kopplingar till ert ekonomisystem? I så fall kan ni enkelt komma igång med en kvalificerad kravhantering.

 

Läs mer om våra integrerade lösningar

Integrerade lösningar ekonomisystem
Collectors Onine Community

Visma Community – Collectors Online

Vill ni veta hur andra i samma bransch gör och tänker kring stora och små frågor? Som kund får ni automatiskt tillgång till Visma Community. Där kan ni ställa frågor som rör era inkassotjänster, kommunicera med andra i samma bransch samt hitta allmän information från faktura till betalning. Välkommen in!

Logga in – Visma Community

Allt från faktura till betalning.
Följ oss på LinkedIn.

LinkedIn

Vill ni ha ett förslag?

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

Visma Collectors

Mer än inkasso och betalningspåminnelse. Här finns hela processen från faktura till betalning. Bra rutiner som ökar betalningsviljan och möjligheten att få in era pengar.
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.