Koll på lön 2020

Ta del av resultatet från vår undersökning, som visar hur anställda inom lön upplever sin jobbvardag.

Till nedladdningssidan

Vad gör Visma med anledning av covid-19? Visma tar oron för coronasmittan på stort allvar och gör allt det vi som företag kan för att skydda våra kunder, samarbetspartners och medarbetare. Läs mer om våra åtgärder 

SE_CN_Consulting_Webbinar_FramtidensDigitalaArbetsplats_Banner.jpg

Webbinar: Framtidens digitala arbetsplats

Dagens digitala arbetslandskap innebär många utmaningar men också stora möjligheter. Lyssna på när Vismas Björn Widorson och Creunas Fredrik Marcus reder ut begreppen och ger en bra grund för att skapa framtidens bästa digitala arbetsplats.

Läs mer och anmäl dig här

SE_AD_Start_Hyrbil.jpg

Hyrbil till bästa pris

Vare sig du föredrar elbil, kombi eller kupé så hyr du bil billigare med våra företagsrabatter. Hertz, Avis, OKQ8 och Auto Europe – oavsett antal dygn hittar du och dina kollegor rätt bil.

Prova företagrabatter i 3 mån för 0:-

SE_SW_webbinar_vnet_750x475.jpg

Webbinar: Introduktion till Visma.net

Att ta steget är viktigast. Låt automatiseringsresan ta den tid ni behöver, men vänta inte med övergången till en plattform som säkrar att allt flyter på.

Läs mer och anmälan

Anbudsbarometern 2020

Anbudsbarometern 2020

Leverantörer önskar mer fokus på kvalitet i offentliga upphandlingar. Det visar vår undersökning om hur leverantörer upplever det svenska upphandlingsklimatet.

Ladda ner undersökningen

Spcs_somethingborrowed_475x750.jpg

Boosta affärerna med digital fakturering

Något av det absolut viktigaste du som företagare behöver ha koll på är din fakturering, särskilt i tuffa tider. Nyttja tekniken. Se till att få iväg dina fakturor i tid och samtidigt göra det enkelt för dig. Vi förklarar smartheten i att fakturera digitalt – och koppla hanteringen till bokföringen.

Därför ska du fakturera digitalt

CL2020-puff-startsida-750x475.svg

2-6 november kör vi vårt största event någonsin

5 dagar med mängder av möjligheter, intressanta pass och inspiration. För dig som använder Visma Affärslösningar, Agda PS, HR-plus, Medvind WFM och Personec P.

Läs mer och boka här

Vi håller öppet - så att ni kan hålla öppet

Läs om hur vi kan hjälpa din organisation att hantera utmaningarna med COVID-19, stärka din verksamhet och vara redo för framtiden.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig

Hello World!

Vad gör man med ett söndagstomt kontor mitt i Stockholm? - Fyller det med med morgondagens digitala stjärnor såklart!

Kolla här!

    Visma gör verksamheter mer effektiva

    Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor.

    Läs mer om Visma här