Kapa kostnader på företagets resor

Stora rabatter på flyg, tåg, taxi, hyrbil och hotell. Med Visma Advantage backar Sveriges största leverantörer upp dig med billigare resor i tjänsten.

Prova 1 månad gratis!
Visma Trust Centre
Säkra och pålitliga molnlösningar - läs mer om vårt säkerhetsarbete.
Digitaliseringsindex 2016
Hur digitaliserade är egentligen svenska företag? Vi har svaren.
Söker du en spännande arbetsplats med många utvecklingsmöjligheter?
10 tips från Visma Collectors

10 tips för ökad lönsamhet

Det finns naturligtvis många perspektiv på ökad lönsamhet – här har vi valt att fokusera på dina betalningar. Ta del av våra tio tips. De kan ta dig långt. Och det bästa av allt: du kan påbörja resan redan i dag.

Äntligen ett molnbaserat affärssystem för större bolag!

Visma.net är skalbart, användarvänligt och alltid uppdaterat, så att företag kan koncentrera sig på det viktiga - nya och fler affärer.
Löneadministration

Förenkla löneadministrationen

Nu har vi samlat nyttiga tips, fakta och utbildningar för dig som sköter lönerna. Passa även på att gå vår Löneskola och missa inte vårt erbjudande på Visma Lön!

Bäst förberedd vinner den offentliga affären

Att lyckas med försäljning till offentlig sektor handlar om att hitta rätt upphandling och finna fördelar gentemot konkurrenter. Så hur gör man det? Jo genom att förbereda sig såklart!  Ta del av vår guide för att få veta mer.  

Resepolicy från Visma Advantage

Vår resepolicy sänker företagets kostnader

En bra resepolicy fungerar som en kompass i vardagen. Vår färdiga mall innehåller 8 riktlinjer som effektiviserar resandet. Snällare mot din plånbok och mot miljön.

    Hello World!

    Visma är partner till Hello World! - en ideell förening som vill öka barn och ungdomars intresse för digitalt skapande.

    Lär dig mer om Hello World!

    Visma gör verksamheter mer effektiva

    Vi levererar programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor.