Personalhandbok för 2024

Koll på rutiner, plikter och rättigheter. Men också info om företagskultur, arbetstider och semester. En bra personalhandbok förenklar och sparar tid – för alla i företaget.

Hämta din kostnadsfria mall

Säker molndrift för offentlig sektor

It-attackerna mot Sveriges kommuner och regioner blir allt fler och för dem som drabbas kan kostnaderna bli enorma. Hur kan SaaS-tjänster och molnbaserade lösningar stärka it-säkerheten och bidra till mer kostnadseffektiv drift?

Öka säkerheten med SaaS

Ekonomisystem för din passion

På Visma Spcs finns självkörande ekonomisystem om allt från bokföring, fakturering till tidrapportering och lönehantering. Så att du får mer tid över till ditt företag, din passion.

Ekonomisystem på Visma Spcs

Företagslån via Visma Finance

Är det dags att investera i företaget eller har en oförutsedd kostnad kommit upp?

Enkelt lån för företag via Visma

Få snabbare betalt med fakturor som sköter sig själva

Amilis molnbaserade lösning för faktura-, påminnelse- och inkassohantering avlastar din verksamhet och ger tid över till annat. Med den nya plattformen optimerar du din verksamhets ekonomiska processer och skapar en stabil grund för tillväxt.

Se mer av Amili

04_Louise_3307.jpg

Välkommen! Känn dig som hemma!

Vill du jobba hos oss?

VARNING för bedragare

Lämna inte ut dina uppgifter! Visma ringer aldrig upp dig och ber om signering via BankID eller att lämna ut koder, konto-/kortuppgifter, lösenord och andra känsliga uppgifter. 

Läs mer här 

Visma möjliggör ett mer effektivt och välmående samhälle

Visma är en ledande leverantör av affärskritisk programvara i molnet. Genom att förenkla och automatisera arbetet för företag och organisationer av alla storlekar, möjliggör vi ett mer effektivt och välmående samhälle.

Läs mer om Visma här