"Vi sparar 10 000 kr/år enbart på ett avtal"

Inköpen för Pac2 AB var betydligt dyrare innan de hittade Visma Advantage Basic och idag märker de stor skillnad på sina kostnader. Lars Berg, vd, förklarar att de ofta upplevde att deras inköpsprocesser blev väldigt dyra. När de sedan hittade inköpslösningen Visma Advantage Basic lyckades de sänka sina kostnader väsentligt.

Ladda ner hela artikeln (pdf) »

"Bättre priser och mer tid till annat"

Som kunder hos Visma Advantage Basic handlar Medcam AB kontorsmaterial och drivmedel hos samma leverantörer som de har gjort sedan långt tidigare. Robert Camara, företagsledare, berättar att det inte bara är de förmånliga rabatterna som gjorde att de beslutade sig för att bli kunder hos Visma Advantage Basic utan även att tidsbesparingen är en viktig faktor.

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.