30 Jan 2023
Organisation

Visma utser ​Exsitec till Årets partner för femte året i rad

Visma Software har för femte året i rad utsett företaget Exsitec till Årets Partner. Utmärkelsen går till det partnerföretag som under 2022 utmärkt sig extra i sitt samarbete med Visma.

- Att utses till årets partner fem år i följd kräver ett extraordinärt arbete över tid, och det lever Exsitec mer än väl upp till. Deras driv, höga leveransnivå och glasklara blick framåt bidrar dagligen till it-modernisering för svenska företag. De är också en ovärderlig sparringpartner för oss vad gäller produktutveckling. De är engagerade, utmanar oss och ger input till lösningar,  säger Maria Börjesson, vd för Visma Software.

Exsitec ligger i absoluta täten vad gäller att leverera moderna verksamhetssystem och har under 2022 bidragit till att ett stort antal företag dagligen kan dra nytta av de fördelar det medför. De har under året också klivit på som vår första partner att leverera det nya molnbaserade ekonomisystemet Control Edge.

Med Exsitec är det mer än antal affärer och bredd i leveransen som imponerar. Deras organisation genomsyras tydligt av en sund och engagerad inställning till såväl affärer, medarbetare och sina partnerskap. Under 2022 har vi bland annat sett dem växla upp sitt interna engagemang för ökad miljömedvetenhet samt uppmärksammats för sitt jämställdhetsarbete. Hatten av från oss på Visma Software! 

Visma Software motiverar utnämningen av Exsitec till Årets Partner 2022 så här:

“Exsitec levererar stadigt på en hög nivå och arbetar frekvent med hela vår produktportfölj. De växer kontinuerligt tillsammans med oss och bryter ny mark med nya produkter och lösningar tillsammans med oss på Visma. De är offensiva och framåtlutade.”

- I ett år med mycket osäkerhet i omvärlden har vi både breddat vårt gemensamma erbjudande med nya produkter och tagit de befintliga lösningarna till nya nivåer. Samarbetet med Visma är en stabil och växande grund i vår verksamhet och vi ser fram emot många utvecklande år tillsammans, säger Johan Kallblad, vd för Exsitec AB.

Utmärkelsen Årets Partner delas årligen ut av Visma Software. Utöver Årets partner delades ytterligare tretton utmärkelser ut under Visma Software Partner Summit den 27 januari 2023, till partnerföretag och individer som utmärkt sig extra under det gångna året.

För mer information, kontakta gärna:
Maria Dedering Börjesson, vd för Visma Software
Tfn: +46 10 141 13 64

Johan Kallblad, vd för Exsitec 
Tfn. +46 70 665 99 09

Om Visma
Visma är en ledande leverantör av affärskritisk programvara i molnet, med en omsättning på 1,73 miljarder euro under 2021, 14 000 anställda och 1,4 miljoner kunder i Europa och Latinamerika. Genom att förenkla och automatisera arbetet för företag och organisationer av alla storlekar, möjliggör vi ett mer effektivt och välmående samhälle. Besök oss på visma.se.

 

Presskontakt

PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige