18 Apr 2024
Software

Cappy och HR-plus ingår partnerskap för att modernisera hanteringen av löner

FinTech-företaget Cappy och lönesystemet HR-plus från Visma Enterprise meddelar idag ett nytt strategiskt samarbete med syfte att förnya lönehanteringen på svenska arbetsplatser.

Det nya partnerskapet mellan Cappy och HR-plus är utformat för att möta dagens behov av ökad flexibilitet och användarvänlighet i hanteringen av löner, vilket är avgörande för att attrahera, motivera och behålla talanger i en konkurrensutsatt arbetsmarknad. Med denna målsättning presenteras nu Cappys tjänst ‘flexibel lön’ för de företag som använder sig av lönesystemet HR-plus.

 

Smarta verktyg för en bättre privatekonomi

 

Med HR-plus avancerade teknologi och Cappys innovativa plattform får medarbetare tillgång till nya smarta verktyg som förbättrar deras privatekonomi och möjliggör enkel åtkomst till sin intjänade lön via en användarvänlig mobilapplikation. Denna utveckling kan leda till förbättrad produktivitet för arbetsgivare och ökat engagemang hos medarbetarna.

 

– Vårt partnerskap illustrerar hur teknologi och innovation kan samverka för att skapa förbättrade förutsättningar för medarbetare och generera nya värden för arbetsgivare. Vi ser fram emot att tillsammans med HR-plus användare skapa en modern löneupplevelse som förstärker deras medarbetarerbjudande, säger Andreas Hallingström, vd och grundare på Cappy AB.

 

Ett steg framåt för arbetsgivare

 

För företag innebär detta partnerskap en möjlighet att positionera sig som en attraktiv arbetsgivare som värdesätter sina medarbetares välbefinnande och ekonomiska flexibilitet.

 

Sofia Gerstenfeld, vd på Visma Enterprise AB, kommenterar:

– Genom att erbjuda Cappys tjänst ‘flexibel lön’ i kombination med HR-plus visar vi att vi är lyhörda för våra kunders och deras medarbetares önskemål om en moderniserad löneupplevelse.

 

 

Om Visma Enterprise

Visma Enterprise utvecklar lösningar som automatiserar och förenklar verksamhetskritiska processer. Det ger våra kunder och deras medarbetare möjlighet att fokusera på det som gör dem framgångsrika. Besök oss gärna på visma.se/enterprise

 

Om Cappy

Cappy är ett innovativt FinTech-bolag som skapar framtidens löneupplevelse genom att förändra synen på lön och modernisera hur lön betalas ut. Det skapar finansiell flexibilitet för varje medarbetare och förutsättningar för en mer engagerande och produktiv arbetsplats. Besök oss gärna på cappy.se

 

För mer information, vänligen kontakta:

 

Sofia Gerstenfeld, vd på Visma Enterprise AB

E-post: [email protected]

 

Andreas Hallingström, vd och grundare på Cappy AB

E-post: [email protected]

 

 

Presskontakt

PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige