Medvind WFM Kunddagar

Nu är det äntligen dags för årets Kunddagar och nytt för i år är att vi har breddat programinnehållet så att det även passar dig som har en ledande funktion, till dig som jobbar strategiskt med personalplanering och utveckling av bemanningsprocesser. 

Kunddagarna är ett perfekt tillfälle att knyta kontakter, utbyta erfarenheter eller ställa frågor direkt till våra experter på plats. På Kunddagarna tar vi väl hand om dig och dag ett avrundas med en gemensam middag och underhållning.

När och var?

26-27 november 2024 på Courtyard Stockholm, Rålambshovsleden 50, 112 19 Stockholm. 

Tisdag 26 november börjar vi med registrering från kl. 09:30 (första passet startar 09:45) och avslutar ca 17:00 innan mingel/middag kl.19:00

Onsdag 27 november börjar vi kl 08:45 och avslutar ca 15:30.

Agenda

Agendan på årets Kunddagar kommer att bestå av tidigare favoritpass såsom vad händer i Medvind WFM och hänt sen sist men vi kommer också att ha pass som ger möjlighet att ännu mer interagera med andra kunder, pass om ny arbetsledarwebb, strategisk personalplanering och hur vi jobbat nära er kunder för att skapa en optimal vikariebokning.

En mer detaljerad agendan kommer snart – håll utkik!

tisdag 26 november

09:00 - 09:45 | Registrering

09:45 - 10:15 | Välkomstpass

19:30 - 00:00 | Middag + underhållning

onsdag 27 november

08:45 - 08:50 | Uppstart
15:15 - 15:30 | Avslut av kunddagarna

Pass

Fler pass kommer inom kort, glöm inte bort att hålla dig uppdaterad här.

Konsten att skapa det optimala schemat
Inspirationsföreläsning - Konsten att skapa det optimala schemat

Vad händer i Medvind WFM
Vad händer med Medvind WFM i framtiden och vilka trender ser vi? Häng med på en blick framåt

Bikupor
Vi kör även i år ett pass med bikupor men vi förlänger tider och kombinerar det med fika. På detta pass samtalar ni kunder i blandade grupper om 5-10 personer om olika ämnen och frågor. Vismas representanter går runt och lyssnar samt hjälper till att starta diskussioner vid behov.

Nya arbetsledarwebben
Vi smygstartar arbetet med att ta fram en ny arbetsledarwebb genom att ha med detta pass på Kunddagarna. Passet kommer ge möjlighet för er att komma tankar och idéer kring hur den nya planeringsöversikten för arbetsledare i Medvind WFM ska se ut. Vi kommer också att berätta om hur vi kommer att arbeta med framtagandet av den nya arbetsledarwebben.

Hänt sen sist
På detta pass går vi igenom de största funktionerna och förändringarna som har hänt i Medvind WFM sedan förra årets Kunddagar. Det kanske också blir en och annan "blooper" från de digitala versionsgenomgångarna.

Vikariebokning - resan till resultatet och AutoVik
Under året har Vikariemodulen blivit Vikariebokning - Det är ett arbete som har pågått i cirka 2 år från start till mål - hur har resan varit och hur blev resultatet? Häng med på ett pass där vi går igenom det från ax till limpa.

Tips och trix - Signaler
Dyk in i signalernas värld inom Medvind WFM! I detta pass utforskar vi de olika signaler som finns och hur de kan optimera ditt arbete. Vi ger även utrymme för dig att dela egna idéer, ställa frågor och ge feedback på befintliga eller önskade signaler. En möjlighet att både lära och påverka.

Way of work
Få en skräddarsydd lösning med Medvind för att förbättra och förenkla era arbetsprocesser. Passet inriktar sig på hur Medvinds funktioner används efter era behov av att öka effektiviteten i er verksamhet. Optimera era rutiner med vårt stöd och utnyttja Medvind till fullo.

Operativ planering av personalresurser
Boosta din bemanningsprocess operativa nivå med vårt fokuspass på Medvind WFM:s olika funktioner! Upptäck funktioner som lyfter ditt arbete – avancerat urval, vakanshantering, och vikarietillsättning. Dessa funktioner är designade för att optimera och förenkla din arbetsdag. Ta ditt arbete till nästa nivå med Medvind WFM.

Taktisk planering för personalstrategi
Med fokus på den taktiska nivån i bemannigsprocessen zoomar vi in på de funktioner som direkt stöttar dig i skapandet av innovativa scheman och särskilt hur AutoSchema kan vara nyckeln till framgång. Genom AutoSchema får du tillgång till smarta schemaförslag och kan laborera med olika schemaförslag för att skräddarsy den perfekta lösningen för din verksamhet.

Strategi och uppföljning för personalplanering
I detta pass riktar vi in oss på den strategiska delen av bemanningsprocessen, där vi utforskar verktyg som hjälper dig med uppföljningen av din verksamhet. Du lär dig hur du kan använda analytics, resursbehov och summeringar för att arbeta mer proaktivt med schemaläggning. Vi ger dig insikter och metoder för att förbättra din planering och göra din bemanningsprocess mer ändamålsenlig.

Tabell/Kunder kan göra själv
Ni som kunder kan göra mycket själva i Medvind WFM - På detta pass kommer vi berätta mer om vad ni som kunder kan göra själva i applikationen.

Systemförvaltarens roll
Ett pass där vi fokuserar på systemförvaltarens roll. Vad gör en systemförvaltare och vad kan systemförvaltaren göra själv i Medvind?

 

Vi förbehåller oss rätten att redigera, ändra eller ta bort innehåll, inklusive vissa pass, vid behov. 

Pris?

6995 kr exkl.moms inkl. fika, lunch och middag.