HR-plus Kunddagar

Välkommen till höstens ljusglimt, den bästa och roligaste kompetensutvecklingen för dig som använder HR-plus.

Under två intensiva dagar ges det perfekta tillfället att bli expert på ditt system och få nya kunskaper inom lön och HR samt möjlighet att bygga nätverk för framtiden.

När och var?

9-10 oktober kl.08:45-16:00,
Scandic Grand Central, Kungsgatan 70, 111 00 Stockholm.

Onsdag 9 oktober börjar vi med registrering från kl. 09:30 (första passet startar 10:00) och avslutar ca 17:00 innan mingel/middag kl.19:00

Torsdag 10 oktober börjar vi kl 08:45 och avslutar ca 15:45.

Beskrivning

Nu när sommaren närmar sig med stormsteg, känns det mesta enkelt. För att samma känsla skall infinna sig under den mörka och kalla hösten så finns Kunddagarna HR-plus. Ett perfekt tillfälle att åter knyta kontakter, utbyta erfarenheter eller ställa frågor direkt till våra många experter på plats.

På kunddagarna tar vi väl hand om dig och dag ett avrundas med en gemensam middag och energihöjande underhållning.

Programmet är fyllt med ett brett och digert urval av utbildningspass. I år är det extra roligt då flera av våra kunder kommer att berätta om hur de gjort för att effektivisera sin verksamhet.

Innehållet är som vanligt baserat på den input vi fått från er som deltagit tidigare. Flera av seminariepassen är förlängda vilket gör att vi har möjlighet att gå ner mer på djupet inom respektive område och ge er mycket matnyttigt att kunna utnyttja direkt när ni kommer hem.

Vi har skapat mer utrymme i vårt program för nätverkande er kunder emellan samt mer tid till att träffa Vismas konsulter, support och personer från vår utvecklingsavdelning för lite mer informella frågor och diskussioner.

En mer detaljerad agendan kommer snart – håll utkik!

onsdag 9 oktober

09:30 - 10:00 | Registrering
19:00 - 00:00 | Middag + underhållning

torsdag 10 oktober

09:00 - 09:15 | Uppstart
15:00 - 15:45 | Avslut av kunddagarna
15:45 - 16:00 | Fika

Pass

Mer detaljerad info om passen kommer snart

Pris?

7 895 kr exkl.moms inkl. fika, lunch och middag.

Alla som anmäler sig till kunddagarna blir också inbjuden till en specifik grupp i vår community. Där kommer all dokumentation från våra seminariepass att finnas och inför dagarna så kan idéer och tankar redan nu läggas in om vad Du ser för intressanta områden att diskutera i våra pass "Träffa en konsult”.  

Läs mer och anmäl dig