Tillbaka till huvudmeny

Proceedo Community Live 2023

“Nästa år ska jag ta med mig min chef” stod det i en utvärdering efter förra årets event. Det blev en ledstjärna vid planeringen av årets Proceedo Community Live. Det ska vara en träff där både den som arbetar dagligen i Proceedo och den som tar de strategiska besluten kan mötas och utvecklas, se och prata om det som tar organisationen framåt, få insikter och förstå vad som krävs – ur både ett operativt och strategiskt perspektiv.

community live 2023 event blogg

Get your spend together!

I år kommer därför mycket av det som vi pratar om ta avstamp i data och analys, “Get your spend together”. Bland annat kommer Umeå kommun att dela med sig av sina erfarenheter med arbetet “när data blir värdeskapande” för att utveckla sin inköpsorganisation och på sikt hela kommunen. Tack vare engagerade medarbetare, vilja, ambitioner och tid är de något stort på spåren.

Där precis innan den djupgående analysen där olika datakällor kopplas samman finns också den dagliga översikten och den analys som inom kort kommer att gå att göra direkt i Proceedo – lättillgängligt och översiktligt. Exakt hur kommer vi prata mer om, men vi lovar att ni inte vill missa det.

""
Katarina Arbin

En viktig input efter förra året var att ni önskade mer tid för mingel och nätverkande, utifrån var ni står idag samt bransch och intresse. Det kommer ni att få. Hitta gemensamma beröringspunkter och utmaningar, lösningar och initiativ. För att lyfta blicken ytterligare tar vi dessutom input från forskarvärlden och bjuder in Katarina Arbin som forskar kring inköp på Gävle högskola. Hon kommer bland annat prata om trender inom inköpsforskning. Det ryktas om både AI och hållbarhet. 

Dag två delar vi upp salen i tre olika spår, ett mer strategiskt spår där exempelvis Ludvika kommun kommer att prata om spendkontroll – från noll koll till stenkoll. I rum två har vi fokus på diskussioner och erfarenhetsutbyte, bland annat kring data, leverantörsanslutningar,  support och utbildning. Hur gör ni för att komma längre? Innehållet i tredje rummet kommer UX-teamet styra över – här blir det användarupplevelsen och kopplingen mellan er vardag och produktutveckling, med inslag av hållbarhet. 

Detta är ett urval av vad ni kan förvänta er, men utöver det som händer på scenen är dagarna till för att ni ska kunna knyta nya kontakter och bli inspirerade kring hur ni kan jobba för att komma vidare. Oavsett om ni har jobbat i tio år eller tio veckor med Proceedo, att sitta ner vid samma bord och prata ger massvis. 

I år ses vi på Scandic Downtown Camper, mitt i centrala Stockholm. Ett perfekt läge för två fina dagar tillsammans, jag hoppas att vi ses i Stockholm den 27-28 september.

Läs mer om Community Live 2023

Platserna är begränsade och det är först till kvarn som gäller!
Passa på, säkra din plats idag.

Boka


Proceedo Community Live 2023

Datum
27–28 september

Plats
Scandic Downtown Camper
Stockholm