SE_PR_Proceedo sticker 5x5.png

Get your spend together! 

Årets viktigaste dagar för oss som valt Proceedo

✨ Hur gör andra för att lyckas? Och vad är viktigt att lyckas med? ✨

✨ Inköp och automation i allmänhet och Proceedo i synnerhet ur både strategiskt- och operativt perspektiv✨ 

✨ Mingel, nätverkande och diskussioner ✨

Vi ses på Proceedo Community Live 2023

Boka Community Live

Landningssidan uppdateras kontinuerligt med agenda, talare med mera. 

Hej Camilla Swärd, Proceedos egen ambassadör och projektledare för Community Live!

Först och främst vill jag börja med att säga tack för dina insatser förra året! Både du och Daniel gjorde ett fantastiskt jobb på scenen!

- Åh, tack! Det var så roligt förra året, och helt ärligt känns det nästan ännu roligare att vara igång med förberedelserna inför årets träff!

Jasså, varför då?

- Ja men nu är vi ju lite varma i kläderna. Vi har en bra Live-träff med både bra betyg och deltagarrekord i ryggen att utgå från. Vi har fått massvis av bra input på vad vi ska göra mer och mindre av. Och jag tycker framförallt att det känns, när jag pratar med mina kunder som var med förra året, att blicken har lyfts lite grann ute i verksamheterna. Och det är precis där vi vill ha den, lite lyft sådär. Det känns som de allra bästa förutsättningarna att ta oss och våra kunder vidare!

Vad händer just nu?

- Vi har just bokat härliga lokaler, mer centralt och förhoppningsvis mer lämpade för det stora antalet anmälda som vi hoppas på även i år. Scandic Downtown Camper är så mysigt, och inbjuder till härliga samtal och dessutom - mitt i smeten. För en Alingsåsare som mig är det extra kul att känna av Stockholms puls. 

Vad kommer vi kunna förvänta oss av agendan?

- Ännu fler kundcase och bra exempel, fördjupning för den som önskar det, mer samtal och diskussioner. En feedback som vi fick förra året var att agendan var för matig dag ett. Det försöker vi tänka på och anpassa oss till. Vi jobbar också väldigt mycket just nu med dag två - hur kan vi göra fler och spetsigare ämnen eller kanske snarare fördjupningsområden. Där tittar vi också mycket på vad som sker i communityt. Vad är man intresserad av? Så tips till alla - gå in där och skriv!

När kan vi förvänta oss att agenda är klar?

- Är det 10 000 kronors frågan? Stora delar är redan klar, vi har ju exempelvis bokat Lotta Lundgren som inspirationstalare. Men, inom några veckor skulle jag säga att den är mer spikad. 

Betyder det att jag kan vänta in den och ändå boka Early Bird erbjudandet? 

Det vågar jag inte lova. Däremot kan jag lova att det kommer bli en härlig och matig agenda för alla oss som arbetar med Proceedo och  inköpsfrågor oavsett om du gör det på operationell eller strategisk nivå.

I år ses vi på Scandic Downtown Camper

Brunkebergstorg 9, Stockholm

Kan det bli mer centralt? Precis intill Sergelstorg och T-centralen, med gångavstånd från Centralstationen. Här ses vi i rymliga konferenslokaler och minglar i härlig miljö. 

Vill ni boka boende på Scandic till rabatterat pris? Se detaljer vid anmälningsformulär. 

Inspirationsföreläsning:
Lotta Lundgren - Världens bästa arbetskamrat

Vi är så glada över att Lotta Lundgren, författare, Tv-profil, och inspiratör kommer att tala på Proceedo Community Live. Med glimten i ögat, humor och värme får vi lyssna till hennes föreläsning - Världens bästa arbetskamrat! Hon kommer att beröra konsten att trivas på jobbet och prestera på sin yttersta förmåga. Hon talar också om hur man bär sig åt för att få ut mer av sin tid, sina förmågor och relationer genom att växa av kritik, svetsas samman av konflikter, hantera brus, bli mer produktiv, hitta sin drivkraft och dess rätta element.

Vem är Community Live för?

Det är en dag för oss som arbetar med Proceedo inom både offentlig- och privat sektor. Oavsett om du arbetar med hela eller delar av processen "behov till betalning" både operativt, med uppföljning eller som beslutsfattare. Processerna för privat- och offentligsektor är de samma, lärdommarna likaså. På Proceedo Community Live möts vi och lär av varandra. 

För dig som ser möjligheterna och vill ha inspiration och vägledning kring vägen dit. Oavsett om du arbetar som administratör, superuser eller om du har ett strategiskt ansvar för inköp, ekonomi eller utveckling kommer det finnas inspiration, kunskap och erfarenhetsutbyte.

  • Administratörer/superusers
  • Beslutsfattare
  • Strategiskt ansvariga

 

 

Psst, tjuvstarta i Proceedo Community! 

Visste du att ni just nu är över 900 personer som har tillgång till Proceedo Community, och antalet växer hela tiden. Med det i åtanken -  Community Live är en gång om året, men Proceedo Community är varje dag hela året.

Så, tjuvstarta där - våga fråga och våga svara redan nu. Knyt kontakter, starta en tråd på det som du funderar på. Förutom att få svar hjälper du även oss att se vad ni behöver mer av. Vilket innehåll saknar ni för att lyckas?

 

Logga in i Proceedo Community

 

 

Vad kan vi förvänta oss av dagarna?

I år är fokus på att alla deltagare ska lämna Proceedo Community Live med ett leende och en känsla av inspiration och utveckling. Oavsett om du har arbetat länge i Proceedo, precis har börjat, jobbar på strategisk nivå eller mer operativt. Det löser vi genom bättre möjlighet för nätverkande utifrån fler parametrar och fler spetsiga föreläsningar utifrån intresse och erfarenhet.

Har du tankar och idéer om hur - diskutera i Proceedo Community och var med och påverka agenda och innehåll. 

 

Vad händer dag två?

Dag två innebär fördjupning utifrån dina utmaningar och din vardag - strategiska eller operationella utmaningar.

Välj strategiskt spår där vi lägger fokus på hur ROI kan nås och ni kan få ut ännu mer från Proceedo. Fördjupningar och diskussioner runt processer, strategier, uppföljning, styrning, kommunikation och så klart målarbete.
Är du mer operativt orienterad kommer det finnas flera intressanta pass där du själv komponerar ihop dag två.

Mer information om innehåll och intresseanmälan av passen kommer längre fram.

 

Vi ser tillbaka på Community Live 2022!

 

Community Live 2022 var ett välbesökt och uppskattat event. Vi fick möjlighet att ses igen för första gången på länge, vi fick samtala med varandra och lyssna till lyckade exempel och intressanta föreläsningar. 

 

 

82 %

var nöjda eller mycket nöjda!


97 %

vill ses live i år igen!


88 %

tyckte att vi bör byta lokal inför 2023!
(vilket vi ju gjort, bra va!)

De mest uppskattade passen

 

Piteå kommun insåg tidigt hur mycket en god grund betydde för att lyckas.  Genom att arbeta aktivt med att få med sig alla, inte minst slutanvändare, togs långa kliv på relativt kort tid. Nu blir det fokus på acceleration. Vart ska ni och hur ska ni ta er dit? 

Johan Björklund pratade om datasäkerhet i en värld som förändras. Johan hjälpte oss att reda ut hur Proceedo arbetar med dessa frågor. Vad är viktigt framöver och hur ska vi tänka? Vad är ett säkert system idag och vilka är riskerna?

Kristianstad kommun var den modiga kund som blev analyserad på scen. Customer Success Managers föranalyserade deras konfiguration och nyttjande och kunde live leverera både insikter och förslag till förbättringar.

Kungsbacka kommun delade med sig av både sina framgångar och utmaningar kring hållbarhetsarbete kopplat till inköp. Hur och vad går att mäta, och framförallt - hur tar vi det vidare?

 

2022 års vinnare av Proceedo digitaliseringspris!

SE_PR_communitylive_2022_vinnare.jpg

Vilka kammar hem årets priser?!

 

Get your spend together!
Reservera din plats till Proceedo Community Live

 

 

 

SE_PR_Proceedo sticker 5x5.png

PROCEEDO COMMUNITY LIVE 2023

27 - 28 september
Scandic Downtown Camper, Stockholm

 

✨ Boka-tidigt-pris: 4150 SEK ✨
För dig som bokar senast 30/4 2023

Ordinarie pris: 4595 SEK

 

Registreringen öppnar kl 9.00 27/9. Vi avslutar dagarna kl 13.00 28/9.
I priset ingår inspiration och föreläsningar i helgrupp dag ett och fördjupning utifrån intresseområde dag två.
Lunch båda dagarna och gemensam middag den 27/9.

 

 

Boka boende till rabatterat pris på Scandic!

I samband med konferensen har ni möjlighet att boka boende på hotellet och få 10% rabatt på onlinepris. Då ingår även frukost. Bokar gör du via länken nedan. Ange bokningskod: PRO10SE.

 

Välj hotell:

Scandic 53
Haymarket by Scandic
Downtown Camper by Scandic 
 

Betalning sker vid ankomst. Rummet går att avboka fram till kl. 18.00 på ankomstdagen

 

Boka boende på Scandic

 

 

Jag vill gärna komma!
Fler än fyra som ska gå