SE_PR_Proceedo sticker 5x5.png

Get your spend together! 

Årets viktigaste dagar för oss som valt Proceedo.
Det finns några platser kvar, först till kvarn. 

✨ Hur gör andra för att lyckas? Och vad är viktigt att lyckas med? ✨

✨ Inköp och automation i allmänhet och Proceedo i synnerhet ur både strategiskt- och operativt perspektiv✨ 

✨ Mingel, nätverkande och diskussioner ✨

Vi ses på Proceedo Community Live 2023

Landningssidan uppdateras kontinuerligt med agenda, talare med mera. 

I år ses vi på Scandic Downtown Camper

Brunkebergstorg 9, Stockholm

Kan det bli mer centralt? Precis intill Sergelstorg och T-centralen, med gångavstånd från Centralstationen. Här ses vi i rymliga konferenslokaler och minglar i härlig miljö. 

Vill ni boka boende på Scandic till rabatterat pris? Se detaljer vid anmälningsformulär. 

 

På Proceedo Community Live blir det bland annat:

 

Get your spend together

Vad menar vi egentligen när vi pratar om spend och menar alla samma sak? Vad händer när hela organisationen har samma syn? I detta pass bjuds det på trendspaning och bra exempel på hur andra verksamheter gjort för definiera spend och fått mer kontroll. 

På Scen: Erica Masman och Sam Mofrad, Proceedo

Göteborgs stad om hur integrationer förändrar och förbättrar arbetssätt

Vad vinner vi på att knyta ihop Proceedo med fler verksamhetssystem? Vi eliminerar dubbeljobb och sparar resurser. Göteborgs Stad berättar om sin resa och sina erfarenheter med att addera fler systemstöd som i sin tur snabbar upp flödena och ger bättre kvalitet på data.

På scen: Staffan Lindh, systemförvaltare Göteborgs Stad 

Tillämpad AI - omvärlden

Det är ingen nyhet i sig att Al bit för bit influerar och förändra världen. Vilka förmågor har AI nuförtiden och vad klarar den inte? Hur ligger vi till med Al-initiativ inom Visma-gruppen i stort och vad händer nu?

På scen: Johan Björklund, Proceedo

Hur arbetar Proceedo med AI?

Vilka initiativ kopplade till AI utforskar Proceedo just nu? Vart står vi i utveckingen och vad kan vi förvänta oss framöver? Blir allt bättre med AI eller finns det saker som vi behöver utforska med ro? Vilka är fallgroparna och hur undviker vi dessa?

På scen: Jessika Landén, Proceedo

Paneldiskussion - När blir data värdeskapande?

Vad gör vi egentligen med vår data och kan man mäta allt? Vad är viktigt när man som organsiation ska påbörja eller utveckla sina arbetssätt? På scen möter vi bland annat Umeå kommun som kommit långt i sin resa med att mäta, och Fredrik Sagelius, Customer Success Manager, Proceedo. Diskussionen leds av Markus Rudholm, Proceedo

Analysera mera!

Äntligen - inom kort finns ett enkelt verktyg för överblick direkt i Proceedo. Mikael Holmgren kommer att berätta om arbetet med att ta fram Proceedo Analys, vad har varit de drivande frågorna i arbetet?
Jacob Holfve och Helen Bergsmark visar mer konkret hur ni kan använda Proceedo Analys för att skapa värde.

Världens bästa kollega!

Om konsten att trivas på jobbet och prestera på sin yttersta förmåga; hur man rent konkret bär sig åt för att får ut mer av sin tid, sina förmågor och relationer genom att växa av kritik, svetsas samman av konflikter, hantera brus, bli mer produktiv, hitta sin drivkraft och dess rätta element.

Lotta Lungren är känd från bland annat TV-produktioner som Historieätarna och Landet Brunsås.

Dag 2
Utveckling eller utbyte?

Dag två kommer gruppen att delas upp i två olika rum. I det ena rummet kommer vi att blicka framåt med hjälp av vårt UX team. I det andra rummet kommer vi att ges utrymme att dela med oss och inspireras av andra organisationer, men också dela med er kring hur ni arbetar. 

UTVECKLING - Spend - från noll koll till stenkoll

Maria-Theresé Westerlund är undersköterskan som sadlade om till ekonomiadministratör som sedan vart inköpssamordnare men idag titulerar sig inköpscontroller och satte igång arbetet med att nå nära 100% leverantörstrohet inom Ludvika kommun från ett läge där mycket köptes utanför avtal.
Hur gick det till?

Ta del Marias erfarenheter, låt oss lyssna till strategier, metoder, genomförande och success keys som tagit dem dit de är nu.

UTBYTE - Hur arbetar ni med utbildning och support?

Tillsammans kommer vi längre. Med avstamp i er vardag och utmaninga kring utbildning och support kommer Jakob Holfve, Simon Lindholm Gunstone och Joakim Henningsson guida oss. Hur gör de som lyckats väl och vilka gemensamma utmaningar har vi?

Ta med era bästa exempel, önskningar och utmaningar så djupdyker vi i e-learning, support och guidning. 

UTVECKLING - Proceedo som en hållbar marknadsplats - vad innebär det i framtiden?

Det är mycket som händer i vår omvärld och ingen kan förutse hur AI och miljöfrågor kommer påverka våra beteenden i framtiden. Vad innebär en attraktiv marknadsplats för er, hur får vi in ALLT som passar för e-handel och framför allt - hur gör vi inköp mer hållbara?

Genom att utforska saker som KAN hända står vi bättre rustade för olika utmaningar och kommer snabbare till beslut som tar oss åt rätt håll. När vi formar det framtida Proceedo vill vi givetvis ha er kunder med i arbetet.
"Proceedo som en hållbar marknadsplats" är ett framåtblickande pass där du bidrar aktivt och vi varierar passet med information och diskussioner,

UTBYTE - Hur arbetar ni med era leverantörer?

Alla ser värdet i en definierad leverantörsanslutningsprocess, men hur den processen är utformad och tillämpas kan se väldigt olika ut. I detta pass kommer Isac Jansson, Customer Engagement Manager med lång erfarenhet av leverantörsanslutningar och Daniel Hagbert, Professional Services Manager utmana er att dela med er av era leverantöranslutningserfarenheter utifrån valda diskussionspunkter.

UTVECKLING - Hur vi gör det lättare att hitta det du behöver köpa?

I detta pass pratar vi om hur vi alla kan underlätta för beställare att hitta rätt vara eller tjänst. "Lättare att hitta det du behöver köpa" är ett pass för dig som jobbar aktivt med kataloger, sökord och kategorisering. Vi delar tips och du bidrar med dina erfarenheter.

Det beställare i Proceedo upplever när dom letar efter artiklar är en kombination av många olika personers insatser. Det ska vara rätt information från leverantören, ett för beställarna vettigt kategori-system från administratörerna, lätt att förstå utformning av verktyget från våra designers och en väl konfigurerad sökmotor från våra utvecklare. Genom att analysera beställar-data har vi lärt oss en del av var det brister och behöver er hjälp för att fixa det. Låt oss tillsammans göra det lättare att hitta rätt vara eller tjänst i Proceedo.

UTBYTE - hur arbetar ni med analys?

Med avstamp i Umeås arbetssätt med uppföljning av data bjuder vi in till diskussion mellan er - hur arbetar ni med data och analys? Hur viktigt är det att analysera datan? Och hur gör ni för att använda de analyser ni får fram?

Vad kan vi förvänta oss av dagarna?

I år är fokus på att alla deltagare ska lämna Proceedo Community Live med ett leende och en känsla av inspiration och utveckling. Oavsett om du har arbetat länge i Proceedo, precis har börjat, jobbar på strategisk nivå eller mer operativt. Det löser vi genom bättre möjlighet för nätverkande utifrån fler parametrar och fler spetsiga föreläsningar utifrån intresse och erfarenhet.

Vem är Community Live för?

Det är en dag för oss som arbetar med Proceedo inom både offentlig- och privat sektor. Oavsett om du arbetar med hela eller delar av processen "behov till betalning" både operativt, med uppföljning eller som beslutsfattare. Processerna för privat- och offentligsektor är de samma, lärdommarna likaså. På Proceedo Community Live möts vi och lär av varandra. 

För dig som ser möjligheterna och vill ha inspiration och vägledning kring vägen dit. Oavsett om du arbetar som administratör, superuser eller om du har ett strategiskt ansvar för inköp, ekonomi eller utveckling kommer det finnas inspiration, kunskap och erfarenhetsutbyte.

  • Administratörer/superusers
  • Beslutsfattare
  • Strategiskt ansvariga

 

 

Psst, tjuvstarta i Proceedo Community! 

Visste du att ni just nu är över 900 personer som har tillgång till Proceedo Community, och antalet växer hela tiden. Med det i åtanken -  Community Live är en gång om året, men Proceedo Community är varje dag hela året.

Så, tjuvstarta där - våga fråga och våga svara redan nu. Knyt kontakter, starta en tråd på det som du funderar på. Förutom att få svar hjälper du även oss att se vad ni behöver mer av. Vilket innehåll saknar ni för att lyckas?

 

Logga in i Proceedo Community

 

 

De mest uppskattade passen Proceedo Community Live 2022

 

Piteå kommun insåg tidigt hur mycket en god grund betydde för att lyckas.  Genom att arbeta aktivt med att få med sig alla, inte minst slutanvändare, togs långa kliv på relativt kort tid. Nu blir det fokus på acceleration. Vart ska ni och hur ska ni ta er dit? 

Johan Björklund pratade om datasäkerhet i en värld som förändras. Johan hjälpte oss att reda ut hur Proceedo arbetar med dessa frågor. Vad är viktigt framöver och hur ska vi tänka? Vad är ett säkert system idag och vilka är riskerna?

Kristianstad kommun var den modiga kund som blev analyserad på scen. Customer Success Managers föranalyserade deras konfiguration och nyttjande och kunde live leverera både insikter och förslag till förbättringar.

Kungsbacka kommun delade med sig av både sina framgångar och utmaningar kring hållbarhetsarbete kopplat till inköp. Hur och vad går att mäta, och framförallt - hur tar vi det vidare?

Anmälan är stängd till årets
Proceedo Community Live

Men fyll gärna i formuläret nedan så kontaktar vi dig om det blir någon plats ledig!