Almedalen 2018

Vi finns på plats i Almedalen även i år för att arrangera seminarier och delta i paneldiskussioner.

Visma i Almedalen

Vi ser politikerveckan i Almedalen som en viktig arena där vi både kan delta i och lyssna till viktiga samhällspolitiska diskussioner kopplade till vår bransch. Digitaliseringen av samhället i stort, samt de möjligheter och utmaningar som detta innebär, är ämnen som engagerar oss mycket. Vi brinner också för att Sveriges företag och entreprenörer ska ha de bästa förutsättningarna i världen för att starta, driva och utveckla sina företag. Vi arbetar därför dagligen med att skapa debatt och driva opinion i frågor på dessa områden.

I Almedalen arrangerar vi seminarier och deltar i paneldiskussioner där samhällsfrågor kring digitaliseringen och våra olika verksamhetsområden är centrala. På så sätt hoppas vi kunna bidra med kunskap till branschen, företag, organisationer och politiker, men också belysa utmaningar kring och lösningar för vårt framtida digitala samhälle.

Vår mission

Vi skapar digitala möjligheter i världsklass för både små och stora privata företag, liksom för organisationer i offentlig sektor. Vi vill vara ledande inom och bidra till att driva digitaliseringen av Sverige framåt. Med vårt breda utbud av produkter och tjänster möjliggör vi för företag och organisationer att koncentrera sig på sin kärnverksamhet genom att automatisera, digitalisera och effektivisera administrativa processer.
 

 

De senaste blogginläggen från Almedalen

 

Läs alla bloggposter

Frida Bosma, Pr-ansvarig Visma Sverige
Tel: 010-141 27 63

 

Vill du träffa oss i Almedalen? Eller letar du efter experter till er paneldiskussion? Kontakta oss gärna! Vi har personer på plats som är experter på hur företag och organisationer kan effektivisera sitt arbete genom digitalisering.

Kontakta oss!

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden.