Almedalen 2018

 1-8 juli

Visma i Almedalen

Vi ser politikerveckan i Almedalen som en viktig arena där vi både kan delta i och lyssna till viktiga samhällspolitiska diskussioner kopplade till vår bransch. Digitaliseringen av samhället i stort, samt de möjligheter och utmaningar som detta innebär, är ämnen som engagerar oss mycket. Vi brinner också för att Sveriges företag och entreprenörer ska ha de bästa förutsättningarna i världen för att starta, driva och utveckla sina företag. Vi arbetar därför dagligen med att skapa debatt och driva opinion i frågor på dessa områden.

I Almedalen arrangerar vi seminarier och deltar i paneldiskussioner där samhällsfrågor kring digitaliseringen och våra olika verksamhetsområden är centrala. På så sätt hoppas vi kunna bidra med kunskap till branschen, företag, organisationer och politiker, men också belysa utmaningar kring och lösningar för vårt framtida digitala samhälle.

Söker du en expert till ditt seminarium eller paneldebatt?

Kontakta någon av våra experter som är på plats i Almedalen!

Våra experter i Almedalen

Program

Nedan finner du de programpunkter som Visma deltar i under Almedalsveckan.

Tisdag 3 juli

Seminarium 14:00 - 15:00
Därför leder Sverige inte den digitala utvecklingen längre – vilka lagliga hinder måste bort?

Arrangör: Visma, Dagens industri
Paneldeltagare: bl.a. Pär Johansson, digitaliseringsexpert, Visma
Mer information om seminariet på Almedalens hemsida

Onsdag 4 juli

Seminarium 10:20 - 11:05
Varför fokuserar offentlig upphandling så mycket på pris?

Arrangör: Upphandling24
Deltagare: 
Johan Svedberg, Juridisk expert offentlig upphandling, Visma Commerce och Marie Ceder, VD, Visma Commerce

Mer information om seminariet hittar du på Almedalens hemsida


Seminarium 12.15 - 13:15
Hur blir Sverige bäst i Europa på offentliga inköp?

Arrangör: Upphandling24
Dettagare: Marie Ceder, VD, Visma Commerce AB, Ulrika Ajax, Affärsområdeschef, Upphandling24, Eva Maj Muhlenbock, Advokat/Delägare, Lindahls, Anna Ulfsdotter, Advokat/Partner, Delphi, Emma Breheim, Ordförande, SIO, Inger Ek, Generaldirektör, Upphandlingsmyndigheten

Mer information om seminariet på Almedalens hemsida
 

 

De senaste blogginläggen från Almedalen

 

Läs alla bloggposter

Vår mission

Vi skapar digitala möjligheter i världsklass för både små och stora privata företag, liksom för organisationer i offentlig sektor. Vi vill vara ledande inom och bidra till att driva digitaliseringen av Sverige framåt. Med vårt breda utbud av produkter och tjänster möjliggör vi för företag och organisationer att koncentrera sig på sin kärnverksamhet genom att automatisera, digitalisera och effektivisera administrativa processer.

 
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.