Affärssystem för e-handel

Affärssystem som stärker er e-handel

Bland Vismas affärssystem finns flera alternativ för dig som e-handlare, eller dig som står inför att starta en webbutik. Vi och våra partnerföretag hjälper er gärna att hitta rätt lösning för just er utifrån era behov och framtidsplaner. Vi kan affärssystem och förstår vikten av att allt hänger ihop - fysisk butik, webbutik, lager, logistik och administration.

Visma.net + Wikinggruppen

Vår flaggskeppsprodukt - affärssystemet Visma.net - kan köpas med en e-handelsmodul från Wikinggruppen som i dag är en av Sveriges största e-handelsleverantörer, tillika ett Visma-bolag. Med Visma.net som affärssystem får du som e-handlare en kraftfull lösning samt design av er webbutik enligt egna önskemål, och trygghet i att lösningen ses som en helhet av leverantören (oss) och den partner ni samarbetar med.

Samtliga våra partnerföretag som säljer Visma.net kan hjälpa er med denna lösning tack vare deras nära relation till Wikinggruppen. Bland våra partnerföretag finns också de som specialiserat sig på skräddarsydda lösningar för e-handel.

Läs mer om Visma.net för e-handel

Specter 

Visma-bolaget Specter är en av Sveriges ledande leverantörer av molnbaserade affärssystem och omnikanalslösningar för företag inom e-handel, retail och B2B. Integrationer till de flesta av marknadens e-handelsplattformar, betalleverantörer och logistiklösningar.

Läs mer om Specter