Säg hej till vår vik. Utvecklingschef, Stefan!

Varför trivs du på Visma Draftit?
Kollegorna är fantastiska. Det är skön stämning på kontoret och alla hjälps åt. Gemensamma frukostar skapar bra sammanhållning. Balansen mellan arbetslivet och det privata är bra, man har möjlighet att vara flexibel när det behövs. Under pandemin gick det bra att jobba hemifrån men jag saknade ändå kontoret. Skönt att kunna vara tillbaka.

 

Vad är din roll och varför är den rolig?
Jag har jobbat som systemutvecklare i 5 år och fått vara med och styra upp grunderna i hur vi arbetar. Det är väldigt givande och höra när till exempel produkten Kränkande behandling är uppskattad av kunderna. Jag har på senare tid gått över mer mot säkerhet och implementerat Skolfederation-inloggning och SSO-inloggning via Visma Connect. Det finns väldigt mycket att lära sig inom området och man kan inte bli mättad. 

Just nu fick jag möjligheten att ta ett vikariat som chef för utvecklingsavdelningen då den nuvarande chefen gick på föräldraledighet. Jag är tacksam för möjligheten och jag försöker lära mig så mycket som möjligt. Det är inget jag varit tidigare men att testa på något nytt ger också mycket energi.

 

Vad gör du när du inte arbetar?
Jag har mer eller mindre kitesurfat halva mitt liv. Älskar känslan av att vara ute på havet och dra nytta av blåsten här nere i södra Skåne. Har på senare tid gått över och börjat med att wing-foila. Man håller i ett segel i handen och står på en SUP liknande bräda med en stor fena under vattenytan. Av kraften så lyfts man upp och kör ovanför vattenytan. Känslan är magisk. När det inte blåser så drar jag helst ut med min mountainbike i närområdet.