Tillbaka till huvudmeny

Episerver byter namn till Optimizely

Episerver byter namn till Optimizely i augusti 2021. Namnbytet är en följd av Episervers förvärv av Optimizely förra året. Episervers och Optimizelys produkter och medarbetare förenas nu för att skapa den ledande plattformen för digitala upplevelser.

Episervers rötter går tillbaka till 1994. Under årens lopp har Episerver förvärvat flertalet innovativa teknikföretag och ständigt utvecklat och förbättrat sin plattform och sina erbjudanden med fokus på att ge kunder möjlighet att konkurrera digitalt. I oktober 2020 förvärvade Episerver bolaget Optimizely och skapade branschens mest avancerade plattform för digitala upplevelser. 

Efter att grundligt ha undersökt hur de uppfattas av kunder, partners och ledare i branschen tog Episerver beslutet att byta namn till Optimizely. Namnbytet träder i kraft i augusti 2021.

Episerver själva poängterar att det inte kommer att ske några större förändringar utöver namnbytet. Deras europeiska huvudkontor kommer att ligga kvar i Stockholm och de kommer att fortsätta att vara den ledande leverantören av plattformar för digitala upplevelser i såväl Sverige och Norden som globalt.

Visma Consulting är en Episerver Gold Partner och har jobbat med Episerver i över 20 år samt levererat över 500 projekt.

Läs mer och kontakta oss

Läs även:
5 anledningar varför du ska välja Episerver
5 nyckelfrågor när du funderar på att byta Episerverleverantör
Därför bör ni uppgradera till senaste versionen av Episerver

Mest populära

  • Nya löner för 2023 är på plats – så här påverkas du

    Kommunal tillsammans med Sveriges Kommuner och Regioner, SKR, har nu fattat beslut om det sista avtalsåret. De är överens om hur mycket lönerna ska öka under 2023 och har fått till en kraftig ökning av avtalets lägstalön. Samtidigt skjuts förhandlingen om låglönesatsningen till nästa år.

  • Beräkna dygnsvila i realtid

    Från 1 oktober 2023 gäller nya regler kring vilotid för medarbetare i kommuner och regioner. Hur kan du möta de nya kraven på bästa sätt? Vi frågade Jerker Wall, produktmarknadsansvarig för schema- och bemanningssystemet Medvind WFM.