Tillbaka till huvudmeny

Episerver byter namn till Optimizely

Episerver byter namn till Optimizely i augusti 2021. Namnbytet är en följd av Episervers förvärv av Optimizely förra året. Episervers och Optimizelys produkter och medarbetare förenas nu för att skapa den ledande plattformen för digitala upplevelser.

Episervers rötter går tillbaka till 1994. Under årens lopp har Episerver förvärvat flertalet innovativa teknikföretag och ständigt utvecklat och förbättrat sin plattform och sina erbjudanden med fokus på att ge kunder möjlighet att konkurrera digitalt. I oktober 2020 förvärvade Episerver bolaget Optimizely och skapade branschens mest avancerade plattform för digitala upplevelser. 

Efter att grundligt ha undersökt hur de uppfattas av kunder, partners och ledare i branschen tog Episerver beslutet att byta namn till Optimizely. Namnbytet träder i kraft i augusti 2021.

Episerver själva poängterar att det inte kommer att ske några större förändringar utöver namnbytet. Deras europeiska huvudkontor kommer att ligga kvar i Stockholm och de kommer att fortsätta att vara den ledande leverantören av plattformar för digitala upplevelser i såväl Sverige och Norden som globalt.

Visma Consulting är en Episerver Gold Partner och har jobbat med Episerver i över 20 år samt levererat över 500 projekt.

Läs mer och kontakta oss

Läs även:
5 anledningar varför du ska välja Episerver
5 nyckelfrågor när du funderar på att byta Episerverleverantör
Därför bör ni uppgradera till senaste versionen av Episerver

Mest populära

 • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

  Bilpolicy – gratis mall till företaget

  Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.

 • Personalhandbok – gratis mall

  Personalhandbok – gratis mall för företag

  En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.

 • Fler ansökningar blir digitala

  Med licensen digital ärendehantering blir processen kring ärenden helt automatiserad. Just nu utvecklas fler funktioner som kommer att ingå framöver.
  – Vi har fått många bra förslag från er kunder, som friskvård och att omvandla semesterdagar till pengar, säger Håkan Karlsson, produktmarknadschef för Personec P.