Tillbaka till huvudmeny

Episerver byter namn till Optimizely

Episerver byter namn till Optimizely i augusti 2021. Namnbytet är en följd av Episervers förvärv av Optimizely förra året. Episervers och Optimizelys produkter och medarbetare förenas nu för att skapa den ledande plattformen för digitala upplevelser.

Episervers rötter går tillbaka till 1994. Under årens lopp har Episerver förvärvat flertalet innovativa teknikföretag och ständigt utvecklat och förbättrat sin plattform och sina erbjudanden med fokus på att ge kunder möjlighet att konkurrera digitalt. I oktober 2020 förvärvade Episerver bolaget Optimizely och skapade branschens mest avancerade plattform för digitala upplevelser. 

Efter att grundligt ha undersökt hur de uppfattas av kunder, partners och ledare i branschen tog Episerver beslutet att byta namn till Optimizely. Namnbytet träder i kraft i augusti 2021.

Episerver själva poängterar att det inte kommer att ske några större förändringar utöver namnbytet. Deras europeiska huvudkontor kommer att ligga kvar i Stockholm och de kommer att fortsätta att vara den ledande leverantören av plattformar för digitala upplevelser i såväl Sverige och Norden som globalt.

Visma Consulting är en Episerver Gold Partner och har jobbat med Episerver i över 20 år samt levererat över 500 projekt.

Läs mer och kontakta oss

Läs även:
5 anledningar varför du ska välja Episerver
5 nyckelfrågor när du funderar på att byta Episerverleverantör
Därför bör ni uppgradera till senaste versionen av Episerver

Mest populära

  • Kan arbetsgivare betala ut pengar istället för semester?

    När semesteråret når sitt slut, och de anställda har semesterdagar kvar, vad kan du som arbetsgivare göra? Kan du betala ut pengar istället för att ge medarbetaren semester? Det är en vanlig fråga, och svaret finns i semesterlagen.

  • Det här innebär nya LAS för offentlig sektor

    Nyligen lade regeringen en proposition på en lagförändring rörande arbetsrätten, kallat nya LAS. Den nya lagen förväntas träda i kraft den 30 juni 2022 och börja tillämpas den 1 oktober 2022.

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.