Episerver - aktiv förvaltning med kundfokus

Vill du också vara 100% nöjd med er Episerverförvaltning? 

Kontakta oss!

 

Sveriges snabbaste epiutvecklare

Jobbar hos Visma Consulting. Läs mer här.

Vårt mål är 100% nöjda kunder – inte 95%. Punkt.

Har du haft krångel med din förvaltning någon gång? Då har du upplevt hur det ställer till det i verksamheten - och man vill ha det fixat, helst igår! För en smidig vardag ska förvaltningen av dina webblösningar vara proaktiv, snabb, kunnig och professionell, och det har med åren blivit vårt signum.

Visma är Premium Solution Partner till Episerver AB. Vi är en helhetsleverantör av koncept, design, utveckling och förvaltning. Vi har medverkat i över 200 webbprojekt baserade på Episerver. Vi jobbar gärna med komplexa, integrerade och affärskritiska webblösningar.

Fördelar med Vismas Episerverförvaltning

  • Snabbhet och kvalitet tack vare effektiv ärendehantering och väl fungerande processer.
  • Hjälp direkt: Vi agerar direkt på nya behov, ärenden och problem med garanterade svarstider.
  • Omhändertagen vid första kontakten: Våra förvaltningsledares kompetens innebär att du får hjälp av rätt person snabbt.
  • Löser alla dina tekniska problem: Det finns inte ett tekniskt problem eller teknisk utmaning vi inte löser med våra egna utvecklare eller via vårt breda nätverk.
  • Säkerhet och kvalitet: Vi hanterar källkod och material utifrån höga säkerhetskrav och vi arbetar ständigt med att se över och förbättra kvaliteten i våra åtaganden.
  • Proaktivitet – nästan innan du tänkt själv: I vår förvaltningsmodell är proaktivitet viktigt och du kan välja mellan flera tjänster som hjälper dig att ligga steget före.

Kunduppdrag:

Marks kommun effektiviserade genom att flytta webben till molnet

Marks kommun gick från att själva ha driftat sin externa webbplats till en molnbaserad lösning. Valet föll på Episerver Cloud DXC med Visma som förvaltare. Resultatet blev bland annat sänkta kostnader och ökad driftsäkerhet. Dessutom kan medarbetarna nu fokusera på att utveckla innehållet och e-tjänsterna.

Ökad säkerhet och skalbarhet, enklare drift och underhåll av webben, enkel anpassning och informationsförsörjning - det var Marks mål med flytten till molnet. 

Läs mer om Mark och se fler exempel på kunduppdrag >Marks kommun
Effektiv hantering av Episerverlicenser

Effektivisera din hantering av Episerverlicenser

Vi kan hjälpa dig att arbeta strategiskt med Episervers licensmodeller så att du får ett kostnadseffektivt licensupplägg. Vi kan även sköta all administration kring licenshantering samt licenssammanställningar som avser dina webblösningar.

Vi är återförsäljare av Episerver AB:s samtliga produktlicenser till såväl privata företag som offentlig förvaltning via ramavtal.

Låt Episerver och SharePoint samverka

Använder ditt företag både Episerver och SharePoint? Låt oss visa hur de båda systemen kan samverka och därigenom skapa nya möjligheter till effektivisering och optimerad användarupplevelse.

Samverkan Episerver och SharePoint

Bygg din e-handel på Episervers plattform och ge kunderna den bästa servicen och köpupplevelsen.
Fråga oss hur!

Kontakta mig gärna!

Nyfiken på våra lösningar? Hör av dig så berättar jag mer.

Gustaf Snöbohm


070-689 12 19

Gustaf Snöbohm
affärsområdeschef för Vismas Episerverteam

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke