Tillbaka till huvudmeny

5 nyckelfrågor när du funderar på att byta Episerverleverantör

Episerver har ett stort nätverk av partners som levererar och implementerar Episervers lösningar. Har du rätt leverantör idag, eller verkar det vara dags att byta?

Man med hörlurar vid dator

Episerver har ett stort nätverk av partners som levererar och implementerar Episervers lösningar för CMS, e-handel och digital marknadsföring. Har du rätt leverantör idag, eller verkar det vara dags att byta? Här är fem nyckelfrågor du bör ställa dig.

  1. Har din leverantör en stabil finansiell grund och tillräckligt med konsulter så att du får den hjälp du behöver?
  2. Känner du dig prioriterad och får du den hjälp du behöver ‒ hanteras incidenter med den skyndsamhet som situationen kräver, har ni garanterade SLA under 60 minuter?
  3. Bedrivs utvecklingsprojekt enligt tidplan och budget, så att estimat hålls och de uppsatta målen nås?
  4. Händer rätt saker i den fortsatta förvaltningen ‒ finns det en tydlighet kring processer, säkerhet, kvalitetssäkring såväl som en plan för framtida vidareutveckling?
  5. Fungerar rutinerna kring fakturering och beställningar felfritt?

Vårt svar till dig som funderar på att byta till en annan Episerverleverantör är givetvis: ”Välj Visma Consulting!” Det är långt ifrån tomma ord, vi tycker faktiskt att det är ett gott råd. Det bevisar vi gärna för dig.

Ett stort och stabilt team

Som en del av den stora, framgångsrika Vismakoncernen är vår finansiella grund stabil. I nuläget jobbar ca 50 konsulter på heltid med våra Episerveråtaganden och integrationer. Många av våra utvecklare och projektledare har jobbat mer än tio år med Episerverleveranser, så de vet vad de gör. Samtidigt fyller vi hela tiden på med färska, nyfikna kollegor.

Kunderna ger oss högsta betyg

Vi är guldpartner till Episerver AB och har levererat ca 500 webbprojekt. Det betyder att vi kan visa dig många referenser inom webb/portaler/intranät där kunderna är mycket nöjda. De brukar bland annat säga att vi är lyhörda, flexibla, snabba och goda lyssnare.

Fokus på tekniken

Ingen är bäst på allt. Vår styrka är teknik och projektledning ‒ här ligger vårt fokus och vår spetskompetens. Vi är därtill experter på att anlita experter. Vi har ett gediget nätverk av kompetenta samarbetspartners som vi, när så behövs, knyter till oss för att hantera relaterade webbtjänster och tekniska utmaningar.

Flexibilitet där det behövs

När det gäller koncept och design har vi goda erfarenheter av att jobba tillsammans med webbyråer som är proffs på just det. Många av våra kunder vill själva välja byrå, och ibland också byta byrå utan att för den skull byta teknikleverantör. Denna flexibilitet brukar våra kunder uppfatta som en styrka.

Långsiktigt samarbete

När du satsar på en Episerver-webblösning är du inte ute efter en dagslända. Din webb ska leva och utvecklas under många år. Webblösningar blir alltmer affärskritiska, de bara måste hålla hög kvalitet och fungera perfekt. Vi utgår från en förvaltningsmodell som garanterar ett långsiktigt, och strukturerat, effektivt och tryggt samarbete. Vårt mål är att kunderna ska vara 100% nöjda, inte 95%. Punkt!

Vi kan Episerver och är experter på förvaltning!

Läs mer om oss som samarbetspartner