Tillbaka till huvudmeny

Så smyckade vi vårt kontor med hjälp från Ambius

På vårt Vismakontor i Stockholm har vi en väldigt ljus inredning med mycket ljusinsläpp, vilket är stilrent men ger inte så mycket liv. När Camilla, som är receptionist på Visma, tyckte det var dags att göra någonting åt detta tog hon kontakt med Ambius för att få hjälp.

På vårt Vismakontor i Stockholm har vi en väldigt ljus inredning med mycket ljusinsläpp, vilket är stilrent men ger inte så mycket liv. När Camilla, som är receptionist på Visma, tyckte det var dags att göra någonting åt detta och förnya kontoret tog hon kontakt med Ambius för att få hjälp.

– Monica kom på besök för att se hur kontoret såg ut och vi pratade om mina önskemål, säger Camilla. Till exempel i vår entré har vi stora ljusa glasfönster och jag ville ha något som spred ut sig i fönstret så att det inte skulle se så tomt ut. Jag var också ute efter att pryda våra våningsplan med arrangemang i färger eftersom kontoret går väldigt mycket i grått och vitt.

– Efter vårt möte fick jag förslag på olika arrangemang hon tyckte skulle passa. Till entrén föreslog hon att vi skulle prova att hänga upp fyra stycken Babylone och till våningsplanen skulle vi placera ut växter i röda stora kärl. Jag blev jättenöjd med hennes förslag och slutresultatet blev jättebra.

1508vxterVisma

Väldigt lyhörd och tillmötesgående
Camilla berättar att samarbetet mellan henne och Monica från Ambius fungerar väldigt bra och att hon känner sig trygg i de förslag som hon får från Monica.

– Att beställa växter från Ambius är väldigt smidigt. Monica är verkligen lyhörd och lyssnar alltid på mina önskemål innan hon presenterar en passande lösning. Monica brukar kontakta mig för att stämma av hur allt fungerar och om jag är nöjd med de växter och kärl vi har. Om det är något jag inte är nöjd med så är Ambius snabba att hjälpa till med förändringar, eller om något skulle gå sönder.

Få rabatt på kontorsinredning
Varje dag förhandlar vi inköpsavtal för 15 000 företag och vår samlade köpkraft gör att vi tillsammans får starkare villkor. Som kund hos oss får du tillgång till rabatter inom en mängd olika områden, bland annat kontorsinredning. Du får till exempel 42 % rabatt på kontorsmöbler från EFG, upp till 19 % rabatt på inredning från Gerdmans och 10 % på växter och krukor från Ambius, och mycket mycket mer.
Läs fler inredningstips »

Se fler av Vismas förmånliga inköpsavtal

Mest populära