Vill du veta mer om avtalen?
Kontakta oss

Kontorsinredning för företag

Som kund hos Visma Advantage kan du köpa kontorsinredning av hög kvalitet till en lägre kostnad. Hos våra leverantörer hittar du inredning som bidrar till en trivsam miljö på ditt kontor, bland annat belysning, växter och möbler.

Vi erbjuder företagsmöbler och kontorsinredning till rabatterade priser hos bland annat EFG, Ambius och Gerdmans. Läs mer om vårt utbud nedan.

Kontakta oss för att få veta mer om våra avtal »
Se fler företagsrabatter du kan få som kund hos Visma »

               

EFG

EFG är en av Eurpopas ledande leverantör av kontorsmöbler och inredning. Är du osäker på hur du vill inreda ert kontor kan du vända dig till EFG för nyttiga tips kring rätt inredning för just ditt kontor. 

 

 


Staples

Staples finns idag representerat över större delen av världen och erbjuder inredning till ditt kontor. De har välkända leverantörer och erbjuder ett bra pris.

 

Gerdmans

Gerdmans erbjuder ett brett sortiment av kontorsinredning och kontorsmöbler och har levererat inredning till kontor inom hela Skandinavien.

 

 

 

AlfaLux

AlfaLux erbjuder kontorsbelysning till både mindre kontor och större kontorslandskap. De levererar produkter från några av de kändaste varumärkena inom ljuskällor.     

 

Lyreco

Lyreco erbjuder inredning till ditt kontor och levererar produkter från välkända leverantörer till ett bra pris.

 

 Ambius

Ambius erbjuder uthyrning av växter till kontor och kan erbjuda anpassade växtmiljöer för alla typer av företag och kontorsstorlekar.  

 

 

Upptäck fördelarna med en samlad köpkraft

Visma Advantage förhandlar avtal med hjälp av en samlad köpkraft. Vi har i dagsläget ca 15 000 företag som gör sina inköp genom oss. Den samlade volymen gör att vi tillsammans kan få bättre villkor. 

Vill du också bli en del av vår samlade köpkraft? Bli kund idag!