Tillbaka till huvudmeny

Modern teknik förbättrar sättet vi arbetar. Eller ännu bättre – gör arbetet åt oss.

Om någon säger till dig att ett affärssystem bygger på modern teknik, hur skulle du tolka det? Din första tanke skulle kanske vara att det är samma “gamla” affärssystem som det serverbaserade system du har idag, men levererat som en molntjänst.

Ett affärssystem som bygger på modern teknik kan användas på flera enheter. Bild: Freepik

Att ett affärssystem bygger på modern teknik betyder så mycket mer än att det levereras som en molntjänst. Det är inte samma “gamla” serverbaserade affärssystem som det du har idag, bara flyttat till molnet. Ett affärssystem som bygger på modern teknik är från början utvecklat som en molntjänst. Det är ett helt nytt system som nyttjar alla de nya tekniska möjligheter som finns idag.

Den moderna tekniken möjliggör användarvänliga och intuitiva gränssnitt som förväntas av ett modernt affärssystem. Det betyder att även en sällananvändare kan utföra sina uppgifter utan en alltför lång startsträcka. Den gör det också möjligt att integrera affärssystemet mot externa aktörer, exempelvis banken, på ett sätt som tidigare inte var möjligt. 

Med moderna affärssystem är det också möjligt att automatisera flera processer och arbetsflöden. Detta ökar effektiviteten och du kan ägna dig åt viktigare saker än rena rutinuppgifter.

Modern teknik håller dig uppdaterad

Skalbarheten i ett molnbaserat affärssystem ger dig som användare tillgång till de funktioner som du och ditt företag har behov av just nu. Du behöver alltså inte “för säkerhets skull” köpa ett system som är större än vad du behöver med funktioner som du inte har användning för. När dina behov förändras kan du snabbt få tillgång till ytterligare funktioner och utöka kapaciteten.

Det är också möjligt för leverantören att snabbt uppdatera existerande funktionalitet och leverera helt nya lösningar. Du behöver aldrig oroa dig för att av misstag bryta mot rådande och kommande lagar och regler eftersom du alltid har tillgång till den senaste versionen av ditt affärssystem.

Ett affärssystem som bygger på modern teknik kan också anpassas för mobila enheter och gör det möjligt att utveckla applikationer för eftertraktade funktioner.

Vi visar dig gärna ett affärssystem byggt på modern teknik. Boka en kostnadsfri webbdemo av Visma.net.

Se lediga tider och boka

Mest populära

  • Personalhandbok – gratis mall

    Personalhandbok – gratis mall för företag

    En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.

  • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

    Bilpolicy – gratis mall till företaget

    Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.