Tillbaka till huvudmeny

Nytt år – ny lönefakta

Nytt år innebär nya belopp och procent för dig som arbetar med lön. Dags att bekanta sig med årets sammanställning från Skatteverket.

Välkommen 2022!
Dags att ladda ner sammanställningen ”Belopp och procent” från Skatteverket, för att ytterligare underlätta ditt dagliga arbete med lön!

Se till att ligga steget före och ha blixtkoll på vad som gäller i år. Då ger det dig tid och större möjligheter att stötta organisationens chefer och medarbetare i frågor som berör lön.

Visma är marknadsledande leverantör av lönesystem. Välkommen att bekanta dig med Agda PS, HR-plus och Personec P!

Mest populära

  • Julklapp, julbord eller julfest?

    Efter förra årets generösa möjlighet till arbetsgivarjulklapp är vi tillbaka i mer normala gåvovärden igen. Världen är orolig, klimatet hotat, elpriser som skjuter i höjden, stigande räntor och pengar som räcker till allt mindre. Vad får julklappen du ger dina anställda kosta i år och vilka är reglerna kring julbordet?

  • Kan arbetsgivare betala ut pengar istället för semester?

    När semesteråret når sitt slut, och de anställda har semesterdagar kvar, vad kan du som arbetsgivare göra? Kan du betala ut pengar istället för att ge medarbetaren semester? Det är en vanlig fråga, och svaret finns i semesterlagen.

  • Nya pensionsåldrar från 2023

    Från och med år 2023 gäller nya pensionsåldrar som styr när du tidigast kan ta ut din allmänna pension. Även garantipension, inkomstpensionstillägg och bostadstillägg omfattas av de nya reglerna.