Tillbaka till huvudmeny

Nytt år – ny lönefakta

Nytt år innebär nya belopp och procent för dig som arbetar med lön. Dags att bekanta sig med årets sammanställning från Skatteverket.

Välkommen 2022!
Dags att ladda ner sammanställningen ”Belopp och procent” från Skatteverket, för att ytterligare underlätta ditt dagliga arbete med lön!

Se till att ligga steget före och ha blixtkoll på vad som gäller i år. Då ger det dig tid och större möjligheter att stötta organisationens chefer och medarbetare i frågor som berör lön.

Visma är marknadsledande leverantör av lönesystem. Välkommen att bekanta dig med Agda PS, HR-plus och Personec P!

Mest populära

 • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

  Bilpolicy – gratis mall till företaget

  Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.

 • Personalhandbok – gratis mall

  Personalhandbok – gratis mall för företag

  En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.

 • Fler ansökningar blir digitala

  Med licensen digital ärendehantering blir processen kring ärenden helt automatiserad. Just nu utvecklas fler funktioner som kommer att ingå framöver.
  – Vi har fått många bra förslag från er kunder, som friskvård och att omvandla semesterdagar till pengar, säger Håkan Karlsson, produktmarknadschef för Personec P.