Tillbaka till huvudmeny

Grattis till auktorisationsexamen!

Prosper Hanyabui har nyss fått sin auktorisationsexamen och uppnått målet för en 19 år lång resa.

Grattis till auktorisationsexamen Prosper!
Grattis till auktorisationsexamen Prosper!

Prosper Hanyabui deltog på SRF konsulternas auktorisationsdag, där han fick ta emot ett fysiskt bevis på att ha klarat auktorisationsexamen för lönekonsulter. I vardagen har han stöd av lönesystemet HR-plus 8.

Grattis till examen! Hur har vägen fram till auktorisationsexamen sett ut?

Tack! Det har varit en lång väg. Jag kommer från Ghana, där jag först tog examen som redovisningsassistent. I Sverige kompletterade jag med en utbildning i International business management och senare la jag till lön ovanpå det. Att uppnå någon form av auktorisation har alltid varit min dröm, så det här diplomet markerar på sätt och vis slutet på en 19 år lång resa.

Vad tyckte du om auktorisationsdagen?

Det var framför allt kul att få träffa alla andra. Jag tycker att SRF hade organiserat en fin dag med mycket bra information om vad auktorisationen innebär och det stöd som erbjuds auktoriserade lönekonsulter. Min fru är glad för min skull och jag har fått fira det här ihop med familjen också.

Har du tips till andra som vill bli auktoriserade lönekonsulter?

Det behöver ju inte ta så lång tid att uppnå målet som det gjorde för mig. Som alltid när man vill något, är det bra att vara fokuserad och målmedveten. Bestäm dig för vad du vill, så minskar risken att du tappar bort dig på vägen.

Tips på relaterade artiklar:

Historisk dag när auktoriserade lönekonsulter tog examen

Mest populära

  • Personalhandbok – gratis mall

    Personalhandbok – gratis mall för företag

    En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.

  • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

    Bilpolicy – gratis mall till företaget

    Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.