Tillbaka till huvudmeny

Arbetsgivarintyg.nu i siffror

Nya integrationer mellan Vismas lönesystem och Arbetsgivarintyg.nu sparar enorma resurser för arbetsgivarna och hjälper arbetslösa få snabbare a-kasseutbetalningar. Ju fler som använder dem, desto mer imponerande blir siffrorna!

Nya integrationer mellan Vismas lönesystem och Arbetsgivarintyg.nu sparar enorma resurser för arbetsgivarna och hjälper arbetslösa få snabbare a-kasseutbetalningar.
Ju fler som använder dem, desto mer imponerande blir siffrorna!

arbetsgivarintyg skapas varje år

gånger fler intyg skapas idag med e-tjänsten Arbetsgivarintyg.nu, än för ett år sedan

procent – så mycket ökade antalet intyg de senaste fyra månaderna där data förts över automatiskt från lönesystemet

kommuner har idag en integration mellan lönesystemet och Arbetsgivarintyg.nu

procent av alla intyg kräver kompletteringar. En integration till lönesystemet sparar mycket tid och förbättrar datakvaliteten. Tack vare det kommer behovet av kompletteringar att minska kraftigt framöver

dagar. Så mycket förkortades handläggningstiden för a-kasseutbetalningar initialt. Ju fler som aktiverar integrationen med lönesystemet, desto snabbare blir ledtiderna!

av Visma Enterprise lönesystem – Personec P, HR-plus och Agda PS – har integrationer till Arbetsgivarintyg.nu. Se till att använda dem, så sparar du mycket tid och bidrar till att få fram än mer imponerande siffror!

Mest populära

  • Tillfälliga regler för julklappar till anställda under corona

    Julklappar till anställda i coronatider

    I år när många sitter utspridda på hemmakontoren kan det bli extra svettigt för arbetsgivarens tomte. Samtidigt har tomten möjlighet att vara extra generös, utan att riskera skattekonsekvenser för mottagaren.

  • Digital AW går att anpassa efter budget och antalet deltagare

    Tips för en lyckad digital AW

    I oktober har det gått 200 dagar sedan flytten till hemmakontoren i mars. Innan corona var After Work en vanlig aktivitet för att skapa trivsel på jobbet. Så vad krävs för att få till en lyckad digital AW, nu när kollegorna är utspridda?