Effektivisera genom att investera i det dagliga arbetet

Vi vet att en digitalisering av era ekonomiska processer tar er verksamhet framåt.

I dag är valet av affärssystem viktigare än någonsin, givet de många fördelar som kommer med modern teknik. Det handlar inte om att byta system och lära sig ett nytt gränssnitt, det handlar om att göra saker på ett nytt och smartare sätt. 7 exempel på vad som kan bli bättre (om ni väljer att blicka framåt):

Reseräkning och utlägg direkt i mobilen - att kunna registrera utlägg och reseräkning direkt och inte “sen” förenklar för individen, och underlättar för ekonomiavdelningen.

Skicka fakturor elektroniskt och få betalt snabbare - när era fakturor hamnar direkt i mottagarens system minskas risken för fel och förseningar. Här finns också stora pengar att spara.
Minimera risken för förseningsavgifter och vinn tid - genom att ta emot fakturor elektroniskt direkt in i systemet får ni ett automatiserat fakturaflöde som bara kräver handpåläggning vid avvikelser.
Automatisera leverantörsbetalningar - undvik dubbelarbete och minska antalet misstag genom att automatisera leverantörsbetalningar från betalningsförslag.
Ständigt aktuella nyckeltal - all information ni behöver finns i affärssystemet, dra nytta av möjligheterna med analys och rapporter i det dagliga arbetet.
Attestera fakturor digitalt - ett digitaliserat attestflöde förenklar, ger ökad kontroll och eliminerar risken för “flaskhalsar”.

Tidrapportering till lön - skippa papper, minska risken för fel och "tappad tid"
och gör det enkelt att tidrapportera nu och inte sen.

7 exempel på vad som kan bli bättre, om ni väljer att jobba på ett nytt sätt.

Valet av affärssystem kan vara ett av de viktigaste besluten för din verksamhets framtid. Här får du konkreta exempel. Bland annat:

✔ Fakturor direkt in i systemet
✔ Få betalt snabbare
✔ Skippa kvittona vid utlägg
✔ Stenkoll på KPI:er