Tidrapportering till lön

Tidrapportering till lön

Korrekt ifyllt och sömlöst mellan inrapporterat och utbetalat

Att gå från manuell till digital tidrapportering är en ögonöppnare för många. Att föra över information från papper till lönesystem tar mycket tid, och orsakar frustration hos alla inblandade (som ibland kan vara både en, två och tre kollegor...).

Möjligheten att tidrapportera digitalt finns i dag i alla tidrapporteringssystem på marknaden, men det är fortsatt många som inte anammat enkelheten med att använda en app för detta.

Här kan branschspecifik funktionalitet i tidrapporteringslösningen spela en avgörande roll för att helt automatisera mellan inrapportering av tid och underlag för lön.

 

  • Underlättar för löneavdelningen
  • Underlättar för individen - rapportera där du är
  • Minimerar risken för fel och “tappad tid” 
  • Branschspecifik funktionalitet
  • Resurshantering

Vi hjälper er att komma igång!

Vill du ha mer hjälp utöver den vägledning vi delar här, eller har frågor som rör digitalisering av er verksamhet? Fyll i nedan formulär så hör vi av oss för ett samtal, eller med konkreta rekommendationer utifrån den information du delat med oss.

Detta gäller främst affärssystem för medelstora och stora företag. Söker du vägledning kring lösningar för offentlig sektor hittar du det här, lösningar och kontakt för småföretag finns här.

 

Vad vill du få hjälp med att införa i din verksamhet?
Annat
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

Att gå från manuell till digital tidrapportering är en ögonöppnare för många.

Enligt Vismas Digitaliseringsindex 2019 landar index för frågan "Hur stor procentandel (%) av medarbetarnas arbetstid registreras digitalt i ett system avsett för detta?" på 82,5 procent.

Gör testet här