Ett digitaliserat attestflöde ger ökad kontroll

Attestera fakturor med ett klick (och missa aldrig ett förfallodatum)

Att få notiser om sina fakturor och kunna godkänna dem via exempelvis mobilen förenklar, effektiviserar och eliminerar mycket frustration. Med ett automatiserat attestflöde blir också risken i det närmaste minimal att fakturor försvinner på vägen eller förfaller.

Med detta på plats i affärssystemet kan samma flöde med fördel också användas för reseräkningar och tidrapporter, för att undvika flaskhalsar även där.

Enkelheten ligger mycket i att fakturor kan godkännas var du än befinner dig och från vilken enhet som helst - dator, platta eller telefon. Du får notiser om fakturor är på väg att förfalla och du kan enkelt sätta upp egna flöden eller välja och tack vare att attestlösningen är en buntattest med tydlig översikt.

Vi hjälper er att komma igång!

Vill du ha mer hjälp utöver den vägledning vi delar här, eller har frågor som rör digitalisering av er verksamhet? Fyll i nedan formulär så hör vi av oss för ett samtal, eller med konkreta rekommendationer utifrån den information du delat med oss.

Detta gäller främst affärssystem för medelstora och stora företag. Söker du vägledning kring lösningar för offentlig sektor hittar du det här, lösningar och kontakt för småföretag finns här.

 

Vad vill du få hjälp med att införa i din verksamhet?
Annat
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

I topp i år igen. Få företag står utan en lösning för att godkänna fakturor digitalt.

Enligt Vismas Digitaliseringsindex 2019 landar index för frågan "hur stor andel av verksamhetens inkommande fakturor godkänns och attesteras helt digitalt?" på 87,2 procent.

Gör testet här

Få företag står utan en lösning för digital attest

Upptäck Visma.net

Funktioner

Kundreferenser

Webbinar