Automatiskt uppdaterade nyckeltal

Skippa Excel och få skräddarsydda rapporter levererade

Att basera sina beslut på aktuella siffror och ständigt ha tillgång till viktiga nyckeltal kan inte bara vara avgörande i stunden, utan kan snabbt även bli ett av medarbetarnas viktigaste verktyg.

De flesta företag idag arbetar med målstyrning. Genom att ta full digital kontroll över era nyckeltal kan ni snabbt och tydligt se och följa vart verksamheten är på väg via visuellt tydliga dashboards och automatiska rapporter. Vilket ger er möjlighet att snabbt och direkt identifiera och agera på eventuella åtgärder.

Din verksamhets data från olika källor såsom kunder, marknadsundersökningar, leverantörer och partners är en av era största tillgångar, men den gör ingen nytta om den inte används. Med rätt Business Intelligence-verktyg kan just detta vara er nyckel till framgång på såväl kort som lång sikt.

Vi hjälper er att komma igång!

Vill du ha mer hjälp utöver den vägledning vi delar här, eller har frågor som rör digitalisering av er verksamhet? Fyll i nedan formulär så hör vi av oss för ett samtal, eller med konkreta rekommendationer utifrån den information du delat med oss.

Detta gäller främst affärssystem för medelstora och stora företag. Söker du vägledning kring lösningar för offentlig sektor hittar du det här, lösningar och kontakt för småföretag finns här.

 

Vad vill du få hjälp med att införa i din verksamhet?
Annat
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

Vi ser lösningar för beslutsstöd som ett allt starkare ankare för digitalisering

Enligt Vismas Digitaliseringsindex 2019 landar index för frågan "Till vilken grad uppskattar du att ditt företag har digitaliserat processen med att ständigt ha tillgång till uppdaterade nyckeltal?" på 53,9 procent.

Gör testet här

Lösningar för beslutsstöd är ett starkt ankare för digitalisering

Upptäck Visma.net

Funktioner

Kundreferenser

Webbinar