Tillbaka till huvudmeny

Teamet som ska lyfta Vismas försäljning av affärssystem mot skyarna

Martin Sjögren tillträder idag som försäljningschef på Visma Software och Nina Lemic tillträder den nyskapade rollen som Cloud Sales Manager. Tillsammans med ska de stärka Visma på marknaden för affärssystem med ökat fokus på webbaserade lösningar.

Teamet som ska lyfta Vismas försäljning av affärssystem till skyarna

Martin Sjögren tillträder idag som försäljningschef på Visma Software och Nina Lemic tillträder den nyskapade rollen som Cloud Sales Manager. Tillsammans med sina medarbetare ska de som ett team fortsätta att stärka Visma på marknaden för affärssystem med ökat fokus på webbaserade lösningar.

”Prestigelöshet är väldigt viktigt för mig, och att se till alla medarbetare och deras styrka, det är tillsammans vi blir ett team. Och lagarbetet är allt, viktigt som tusan.”

Martin Sjögren

Det viktigaste är att se till att företag och organisationer kan effektivisera och förenkla sina processer menar Martin. Med bakgrund inom lösningar för outsourcing av lön och redovisning ser han hela flödet, från val av lösning till användning och resultat. Behovet är det som styr och målet är att hitta rätt lösning för varje kund. Styrkan är att vi har olika lösningar som passar olika företag och branscher, tror Martin.

Vad är fördelarna med en molnlösning?

Med en webbaserad lösning har du åtkomst överallt oavsett enhet och plattform. Eftersom molnlösningarna har en abonnemangsmodell slipper du investera i licenser och nya servrar, och du behöver inte tänka på uppgraderingar utan jobbar alltid i den senaste versionen. I en skalbar lösning betalar du bara för de delar du använder och kan skala upp och ner efter behov.

“Potentialen i cloud är enorm. Som ett team har vi stora möjligheter och kan lära av varandra, tänka bredare och erbjuda ännu effektivare lösningar för våra kunder.”

Nina Lemic

Nina ser fram emot att fortsätta att utveckla teamets arbetssätt för att kunna arbeta smartare och effektivare och ge bästa stöd till kunder och partners. Med ett samlat cloudteam läggs fokus på behov och effekt mer än produkt. Molnlösningar ger utrymme att fokusera mer på att skapa anpassade lösningar och smidiga processer snarare än implementation och installation.

Oavsett vad så är teamet och lagarbete, för kundens bästa, viktigast. Det är Nina och Martin överens om.

Mest populära

 • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

  Bilpolicy – gratis mall till företaget

  Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.

 • Personalhandbok – gratis mall

  Personalhandbok – gratis mall för företag

  En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.

 • Fler ansökningar blir digitala

  Med licensen digital ärendehantering blir processen kring ärenden helt automatiserad. Just nu utvecklas fler funktioner som kommer att ingå framöver.
  – Vi har fått många bra förslag från er kunder, som friskvård och att omvandla semesterdagar till pengar, säger Håkan Karlsson, produktmarknadschef för Personec P.