Tillbaka till huvudmeny

Nästan alla (93%) nöjda med innehållet i Visma Proceedo Användarforum 2012

För några dagar sen hade vi vårt årliga Användarforum, där vi bjöd våra kunder till en hel dag med både gästföreläsning om Nätverket för elektroniska affärer (NEA) samt produktnyheter från Proceedo. Vår VD Rickard Hansen presenterade nya Visma Proceedo 9.0 som skapade mycket intresse och nyfikenhet. Vi fokuserade också på den viktiga processen för leverantörsanslutningar och presenterade nya avropsdokumentet som ska förenkla och effektivisera anslutningar.

Visma Proceedo Användarforum 2012
Visma Proceedos VD Rickard Hansen berättar om nya Proceedo 9.0

Vi har nu sammanställt resultat från enkäten som vi skickade till deltagare i Användarforumet och kan med glädje meddela att 93% av deltagarna tycker att innehållet under Användarforumet var Mycket bra eller Bra. 81% bedömer att Användarforumet var nyttigt för de som Proceedo-användare och ännu fler, 85% av deltagarna gillade föreläsningarna. Rundabordssamtal, s.k. Small Talk var populära och majoriteten (70%) gillar denna form av erfarenhetsutbyte samt möjlighet att diskutera funktionaliteten och framtiden med våra anställda.  

Hela 96% kommer att rekommendera eventet till sina kollegor och majoriteten (85%) fick med sig nyttiga tips. Generellt var 83% av alla svar positiva dvs. Mycket bra eller Bra.

Mest populära

  • Kan arbetsgivare betala ut pengar istället för semester?

    När semesteråret når sitt slut, och de anställda har semesterdagar kvar, vad kan du som arbetsgivare göra? Kan du betala ut pengar istället för att ge medarbetaren semester? Det är en vanlig fråga, och svaret finns i semesterlagen.

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.

  • Rade tog ett snedsteg upp i karriären

    På Visma är karriärvägarna oändliga, menar Rade Kocovski som snart kliver in i rollen som vd på Inyett – ett av Vismas bolagsförvärv under de senaste åren.