Tillbaka till huvudmeny

Nästan alla (93%) nöjda med innehållet i Visma Proceedo Användarforum 2012

För några dagar sen hade vi vårt årliga Användarforum, där vi bjöd våra kunder till en hel dag med både gästföreläsning om Nätverket för elektroniska affärer (NEA) samt produktnyheter från Proceedo. Vår VD Rickard Hansen presenterade nya Visma Proceedo 9.0 som skapade mycket intresse och nyfikenhet. Vi fokuserade också på den viktiga processen för leverantörsanslutningar och presenterade nya avropsdokumentet som ska förenkla och effektivisera anslutningar.

Visma Proceedo Användarforum 2012
Visma Proceedos VD Rickard Hansen berättar om nya Proceedo 9.0

Vi har nu sammanställt resultat från enkäten som vi skickade till deltagare i Användarforumet och kan med glädje meddela att 93% av deltagarna tycker att innehållet under Användarforumet var Mycket bra eller Bra. 81% bedömer att Användarforumet var nyttigt för de som Proceedo-användare och ännu fler, 85% av deltagarna gillade föreläsningarna. Rundabordssamtal, s.k. Small Talk var populära och majoriteten (70%) gillar denna form av erfarenhetsutbyte samt möjlighet att diskutera funktionaliteten och framtiden med våra anställda.  

Hela 96% kommer att rekommendera eventet till sina kollegor och majoriteten (85%) fick med sig nyttiga tips. Generellt var 83% av alla svar positiva dvs. Mycket bra eller Bra.