Tillbaka till huvudmeny

Modern Enkel Tillgänglig

Äntligen har vi flyttat vår blogg till en ny bättre och modernare miljö. Det är inte bara bloggen som är ny. Våra landningssidor för Visma Proceedo har också fått ett lyft i Finland, Norge och Sverige.  Dessutom har vi skapat en linkedin grupp för Visma Proceedo där man kan följa oss.

Det känns lite extra modernt att jag började skriva detta blogginlägg på ett flyg med WIFI mellan Stockholm och Oslo.  Visma Proceedo version 1.0  släpptes för drygt 12 års sedan som en SaaS eller molntjänst.  Vi visste inte då att det var dessa begrepp som skulle komma att användas. Till kunderna sa vi -” fixar ni bra avtal med era leverantörer så fixar vi allt med IT, integration, och implementering så att era användare kan logga in på Internet.”. Tittar vi backspegeln så var vi väldigt tidigt ute med SaaS.

Vi kan konstatera att alla dessa år som leverantör av molntjänster för purchase to pay / eprocurement lösningar har gjort att vi har lång erfarenhet och ligger i framkant på området.  Vi har gått från tålmodiga early adopters till ett system som alla bolag och organisationer kan ta i bruk och snabbt realisera vinster med. Vi lanserade nu senast version 8.8 och samtidigt som vi nu kastar oss in utveckling av version 8.9 så är innovationsarbetat redan igång för nästa generation, 9.0, som också kommer vara modern, enkel och tillgänglig fast bättre.