Tillbaka till huvudmeny

Lönefakta 2021

Har du koll på årets nivåer för prisbasbelopp, traktamenten och vad som gäller för jubileumsgåvor? Ladda ner sammanställningen ”belopp och procent”, för att ytterligare underlätta arbetet med lön!

Skatteverkets Belopp och Procent - din lönefakta för 2021
Skatteverkets Belopp och Procent – din lönefakta för 2021

Ett gott lönearbete innebär att du har tid att ligga steget före och möjligheten att stötta organisationens chefer och medarbetare i frågor som berör lön. Det får du när lönesystemets automation jobbar vid din sida.

Ladda ner Skatteverkets Belopp och Procent

Visma är marknadsledande leverantör av lönesystem. Välkommen att bekanta dig med Agda PS, HR-plus och Personec P!

Mest populära

  • Kan arbetsgivare betala ut pengar istället för semester?

    När semesteråret når sitt slut, och de anställda har semesterdagar kvar, vad kan du som arbetsgivare göra? Kan du betala ut pengar istället för att ge medarbetaren semester? Det är en vanlig fråga, och svaret finns i semesterlagen.

  • Det här innebär nya LAS för offentlig sektor

    Nyligen lade regeringen en proposition på en lagförändring rörande arbetsrätten, kallat nya LAS. Den nya lagen förväntas träda i kraft den 30 juni 2022 och börja tillämpas den 1 oktober 2022.

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.