Tillbaka till huvudmeny

Koll på lön 2020

Ladda ner vår rapport som visar hur de som arbetar med lön ser på sin jobbvardag och möjlighet till kompetensutveckling.

Ladda ner Koll på lön 2020 kostnadsfritt
Ladda ner Koll på lön 2020 kostnadsfritt

Personalkostnaden är den största posten för många organisationer. På nationell nivå motsvarar lön 37 procent av BNP. Trots det, får lönehanteringen inte alltid den uppmärksamhet den förtjänar.

I Vismas rapport Koll på lön 2020 har vi sammanställt hur de som arbetar med lön ser på sin jobbvardag, möjlighet till kompetensutveckling och en hel del annat. Där framkommer bilden av ett yrkesval som, trots hög stress och stor förändring, är ett uppskattat arbete för de allra flesta.

Varsågod! Här laddar du ner hela Koll på lön 2020 kostnadsfritt

Mest populära

  • Tillfälliga regler för julklappar till anställda under corona

    Julklappar till anställda i coronatider

    I år när många sitter utspridda på hemmakontoren kan det bli extra svettigt för arbetsgivarens tomte. Samtidigt har tomten möjlighet att vara extra generös, utan att riskera skattekonsekvenser för mottagaren.

  • Digital AW går att anpassa efter budget och antalet deltagare

    Tips för en lyckad digital AW

    I oktober har det gått 200 dagar sedan flytten till hemmakontoren i mars. Innan corona var After Work en vanlig aktivitet för att skapa trivsel på jobbet. Så vad krävs för att få till en lyckad digital AW, nu när kollegorna är utspridda?