Tillbaka till huvudmeny

Koll på lön 2020

Ladda ner vår rapport som visar hur de som arbetar med lön ser på sin jobbvardag och möjlighet till kompetensutveckling.

Ladda ner Koll på lön 2020 kostnadsfritt
Ladda ner Koll på lön 2020 kostnadsfritt

Personalkostnaden är den största posten för många organisationer. På nationell nivå motsvarar lön 37 procent av BNP. Trots det, får lönehanteringen inte alltid den uppmärksamhet den förtjänar.

I Vismas rapport Koll på lön 2020 har vi sammanställt hur de som arbetar med lön ser på sin jobbvardag, möjlighet till kompetensutveckling och en hel del annat. Där framkommer bilden av ett yrkesval som, trots hög stress och stor förändring, är ett uppskattat arbete för de allra flesta.

Varsågod! Här laddar du ner hela Koll på lön 2020 kostnadsfritt

Mest populära

  • Nya belopp och procent – Lönefakta 2023

    Nytt år innebär nya belopp och procent för dig som arbetar med lön och ekonomi. Dags att bekanta sig med årets sammanställning från Skatteverket om du inte redan gjort det.

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.