Tillbaka till huvudmeny

Global Payroll Awards övertrumfar nobelmiddagen

Pia Sauhke nominerades till Payroll Specialist of the year och blev en av fyra slutkandidater som fick en biljett till lönebranschens motsvarighet till Oscarsgalan. En euforisk upplevelse intygar hon!

Dags att nominera till Global Payroll Awards 2020
Dags att nominera till Global Payroll Awards 2020
Runt 200 galaklädda personer deltog på GPA 2019

– Om jag fick välja mellan att gå på nobelmiddagen och få uppleva Global Payroll Awards igen, tar jag alla gånger den senare.

Det råder ingen tvekan om att den okända person som skickade in Pias nominering gjorde ett välgrundat val. Med drygt 25 års erfarenhet, varav fem som auktoriserad lönekonsult, är Pia Sauhke väl förtjänt av ett internationellt erkännande som prisad lönespecialist!

– Det var en ära. Global Payroll Awards är det finaste jag någonsin varit på. Fast man måste inte vara nominerad för att få åka dit. 

Nomineringen till GPA är öppen för alla, sista datumet är 30 september 2021!

Festkvällen med 200 personer i galakläder, prisutdelning, uppträdanden och fantastisk mat blev kulmen på en lång dag som började redan på morgonen med flera intressanta föreläsningar.

Pia Sauhke hanterar lön i Agda PS åt danska företag med verksamhet i Sverige

– På kvällen satt jag med folk från Sydafrika, Tyskland och Holland. En salig blandning av systemtillverkare, användare och lönebyråer. Jag knöt många nya kontakter och delade ut visitkort till höger och vänster. 

Priset i kategorin Payroll Specialist gick i slutändan till någon annan, men Pia Sauhke deppar inte för det. Tvärtom är hon full av arbetslust och mer taggad än någonsin. 

– I år tänker jag nominera mig själv!

Global Payroll Awards i Budapest 2019 och i Hertfordshire 2021

Med rätt lönesystem är det lätt att bli en stjärna! Läs mer om Vismas lönesystem här.