Tillbaka till huvudmeny

Global Payroll Awards övertrumfar nobelmiddagen

Förra året blev Pia Sauhke nominerad till Global Payroll Awards och blev en av fyra slutkandidater som reste till Budapest, för att få en euforisk upplevelse.

Dags att nominera till Global Payroll Awards 2020
Dags att nominera till Global Payroll Awards 2020

Vid den här tiden förra året blev Pia Sauhke nominerad till Payroll Specialist of the year. Hon blev senare en av fyra slutkandidater som reste till Budapest, för att delta i Global Payroll Awards lönebranschens motsvarighet till Oscarsgalan som hon beskriver som en euforisk upplevelse.

Runt 200 galaklädda personer deltog på GPA 2019

– Om jag fick välja mellan att gå på nobelmiddagen och få uppleva Global Payroll Awards igen, tar jag alla gånger den senare.

Det råder ingen tvekan om att den okända person som skickade in Pias nominering gjorde ett välgrundat val. Med drygt 25 års erfarenhet, varav fem som auktoriserad lönekonsult, är Pia Sauhke väl förtjänt av ett internationellt erkännande som prisad lönespecialist!

– Det var en ära. Global Payroll Awards är det finaste jag någonsin varit på. Fast man måste inte vara nominerad för att få åka dit. 

Festkvällen med 200 personer i galakläder, prisutdelning, uppträdanden och fantastisk mat blev kulmen på en lång dag som började redan på morgonen med flera intressanta föreläsningar.

Pia Sauhke hanterar lön i Agda PS åt danska företag med verksamhet i Sverige

– På kvällen satt jag med folk från Sydafrika, Tyskland och Holland. En salig blandning av systemtillverkare, användare och lönebyråer. Jag knöt många nya kontakter och delade ut visitkort till höger och vänster. 

Priset i kategorin Payroll Specialist gick i slutändan till någon annan, men Pia Sauhke deppar inte för det. Tvärtom är hon full av arbetslust och mer taggad än någonsin. 

Global Payroll Awards i Budapest 2019 och i Edinburgh 2020

– I år tänker jag nominera mig själv!

Läs mer om Global Payroll Awards. Obs – 26 mars 2020 är sista dag att skicka in en nominering!

Mest populära