Tillbaka till huvudmeny

Forrester har utsett Optimizely till ledare inom funktionshantering och experimentering

Optimizely (tidigare Episerver) har utsetts till ledare i rapporten The Forrester Wave™: Feature Management And Experimentation, Q2 2021. Det är tredje gången i år som vår partner utses till ledare i en rapport.

Forrester har utnämnt Optimizely (tidigare Episerver) till ledare i rapporten The Forrester Wave™: Feature Management And Experimentation, Q2 2021. Optimizely utsågs också till ledare tidigare i år i The Forrester Wave™: Agile Content Management Systems (CMSes), Q1 2021 samt DXP (Gartner, Jan 2021).

Rapporten lyfter fram Optimizely som en av de tre främsta ledarna och i rapporten får Optimizely det högsta betyget för marknadsnärvaro och noteringen ”differentierad” jämfört med andra leverantörer inom följande områden: experimentering, målgruppsanpassning och vision.

I Optimizelys leverantörsprofil konstaterar Forrester-rapporten att ”Optimizelys kunder är mycket nöjda med sin säkerhet, integritet och kundsupport. De uttrycker att de är nöjda med alla viktiga funktioner relaterade till experimentering”.

Om rapporten

Rapporten The Forrester New Wave™: Feature Management and Experimentation innehåller information om hur bra varje leverantör presterar enligt 10 kriterier och var de står i förhållande till varandra.

Innehåll i rapporten

  • En översikt över trender för funktionshantering och experimentering
  • Styrkorna hos sju leverantörer av funktionshantering och experimentering
  • Bedömningar av varje leverantörs poängkort
  • Djupgående analyser och användbar information för företag som vill investera i en robust strategisk vision för innehålls- och appleverans

Ladda ner rapporten

Upptäck möjligheten att leverera relevant innehåll till varje besökare, helt automatiskt

Med hjälp av Optimizelys (Episervers) tilläggstjänst Web Content Recommendations kan ni leverera relevanta och personliga innehållsrekommendationer för varje besökare, helt automatiskt och ned på individnivå. Tjänsten hjälper er att effektivisera er personaliseringsstrategi och gå från manuell, regelbaserad personalisering till automatisk personalisering som bygger på den senaste AI-tekniken.

Läs mer och kontakta oss

Mest populära