Tillbaka till huvudmeny

Cirkulär ekonomi och digitalisering – 3 snabba med Visma Advantages vd

”Digitaliseringen är helt avgörande för vår fortsatta utveckling”. Henrik Salwén om årets modeord, relationen till Almedalen, cirkulär ekonomi och Visma Advantages sprillans nya inköpsportal.

Henrik Salwén, vd för Visma Advantage, funderar över digitalisering och cirkulär ekonomi i Almedalen.
Henrik Salwén, vd för Visma Advantage, funderar över digitalisering och cirkulär ekonomi i Almedalen.

Vilken relation har Visma Advantage till Almedalsveckan?

Växande. Vi ser att mycket kunskap finns samlad i Almedalen. Arenorna är många och aktörerna är ännu fler, både från politik och näringsliv. Det är en unik plats. Och vi är här för att lyssna och lära, för att sedan kunna utveckla vår verksamhet. I det ingår självfallet också att träffa intressanta personer. Vi vill förstå, engagera oss och driva de frågor som ligger oss och våra kunder nära hjärtat.

Vilka seminarier ska du besöka i veckan?

Jag kommer att prioritera frågor runt digitaliseringen – här är det helt avgörande att vi fortsätter att utvecklas. Men även rekrytering och hur företag kan attrahera kompetens och talanger står högt upp på listan. Miljö, hållbarhet och inte minst cirkulär ekonomi är andra exempel på områden där vi vill förstärka vårt erbjudande.

”Jag kommer att prioritera frågor runt digitaliseringen – här är det helt avgörande att vi fortsätter att utvecklas.” / Henrik Salwén, vd Visma Advantage

Många brukar ta tillfället i akt och presentera nyheter i Almedalen. Hänger Visma Advantage på trenden och visar någon nyhet?

Efter närmare två års arbete har vi precis lanserat en ny inköpsportal som tar oss och våra kunder vidare på den digitala resan. Den nya portalen kommer möjliggöra snabbare och enklare inköp för våra kunder. De kommer att hitta information lättare och på sikt även få den serverad precis när de behöver den.

Enklare att använda - för största möjliga besparing.
Enklare att använda – för största möjliga besparing.

Vår ambition är att inköpsportalen ska vara en digital knytpunkt för våra kunders inköp. Den ska vara så enkel och tydlig att de direkt kan göra smarta inköp med hjälp av den informationen som de hittar i portalen. Och nu har vi gjort det enklare än någonsin att göra effektiva inköp på en och samma plats.

Prova 1 månad gratis!

Just nu kan du prova vår nya portal laddad med 60 starka inköpsavtal utan kostnad. Spara pengar och tid på inköp av frakt, drivmedel, hotell, elektronik och mycket annat!

Ja, jag vill prova gratis!

Mest populära