Tillbaka till huvudmeny

Affärssystem i molnet – hur gynnar det användarna?

Nu när allt fler tjänster levereras i molnet har det även blivit möjligt att prenumerera på sitt affärssystem som en molntjänst. Med affärssystemet i molnet öppnar man upp för flera viktiga fördelar som inte hade varit möjliga med ett traditionellt on-premises-system.

En av de största fördelarna är att man kommer åt systemet utan att behöva använda en dator med en lokal installation av systemet. Istället kan användarna, via sin webbläsare, logga in och koppla upp sig mot systemet och ha direkt tillgång till all sin data.

Detta innebär självklart en enorm flexibilitet som tidigare inte varit möjlig. Att stanna hemma med sjukt barn är inte längre ett hinder för att kunna arbeta. Sätt dig bara vid din privata dator och logga in online. Är du på resande fot stora delar av arbetsveckan? Vänta inte tills du är tillbaka på kontoret för att lägga in data i affärssystemet – du kan logga in via din surfplatta direkt efter dina kundmöten och lägga in all data. Behöver du dubbelkolla månadens resultat inför en presentation kan du ta upp din mobiltelefon och logga in direkt till affärssystemet.

Alla har ständig tillgång till aktuella siffror oavsett vilken maskin de använder. På så sätt blir affärssystemet också mer användbart och tillför ytterligare ett mervärde för användarna. För det är ju trots allt det som ett affärssystem är till för – att vara ett stöd för verksamheten och få den att fungera så effektivt som möjligt. Med affärssystemet i molnet blir verksamheten en naturlig del av användarnas arbetsvardag. Istället för att vara något som betraktas som svårt och komplext blir det mer tillgängligt och lätthanterligt.

Är du nyfiken på vårt affärssystem i molnet, Visma.net? Vi har utvecklat en komplett affärslösning där verksamhetens alla processer kan skötas online.

Mest populära

  • Personalhandbok – gratis mall

    Personalhandbok – gratis mall för företag

    En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.

  • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

    Bilpolicy – gratis mall till företaget

    Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.