Tillbaka till huvudmeny

Visma Ski Classics 4 Kids i strålande sol inledde sportlovsveckan i Stockholm

I lördags hölls Visma Ski Classics 4 Kids vid Täby konstsnöspår i Stockholm, och vilken dag det blev! Med över 300 åkare i åldrarna 3-12 år gick starterna i ett och kämparglöden lyste i såväl det kortare (600 m) spåret som det längre (1,6 km). Och som om det fantastiska vädret med strålande sol inte […]

I lördags hölls Visma Ski Classics 4 Kids vid Täby konstsnöspår i Stockholm, och vilken dag det blev! Med över 300 åkare i åldrarna 3-12 år gick starterna i ett och kämparglöden lyste i såväl det kortare (600 m) spåret som det längre (1,6 km). Och som om det fantastiska vädret med strålande sol inte var nog, var stämningen på topp bland både barn, föräldrar, funktionärer samt andra peppande vuxna och syskon.

Många tog också möjligheten att prova på skidskytte, vilket var mycket uppskattat. Att Leo från Leos lekland fanns på plats och hejade gjorde målgången lite extra rolig för de mindre åkarna.

Stort tack till Täby IS Skidor och alla som kom och gjorde detta till en toppendag!

Nu rullar den stora Visma-trailern vidare till ett annat stort skidlopp med beundransvärda åkare. Om ni är på plats i Mora nästa söndag är ni varmt välkomna förbi även där.

Mest populära

  • Personalhandbok – gratis mall

    Personalhandbok – gratis mall för företag

    En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.

  • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

    Bilpolicy – gratis mall till företaget

    Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.