Tillbaka till huvudmeny

Visma Ski Classics 4 Kids i strålande sol inledde sportlovsveckan i Stockholm

I lördags hölls Visma Ski Classics 4 Kids vid Täby konstsnöspår i Stockholm, och vilken dag det blev! Med över 300 åkare i åldrarna 3-12 år gick starterna i ett och kämparglöden lyste i såväl det kortare (600 m) spåret som det längre (1,6 km). Och som om det fantastiska vädret med strålande sol inte […]

I lördags hölls Visma Ski Classics 4 Kids vid Täby konstsnöspår i Stockholm, och vilken dag det blev! Med över 300 åkare i åldrarna 3-12 år gick starterna i ett och kämparglöden lyste i såväl det kortare (600 m) spåret som det längre (1,6 km). Och som om det fantastiska vädret med strålande sol inte var nog, var stämningen på topp bland både barn, föräldrar, funktionärer samt andra peppande vuxna och syskon.

Många tog också möjligheten att prova på skidskytte, vilket var mycket uppskattat. Att Leo från Leos lekland fanns på plats och hejade gjorde målgången lite extra rolig för de mindre åkarna.

Stort tack till Täby IS Skidor och alla som kom och gjorde detta till en toppendag!

Nu rullar den stora Visma-trailern vidare till ett annat stort skidlopp med beundransvärda åkare. Om ni är på plats i Mora nästa söndag är ni varmt välkomna förbi även där.

Mest populära