Tillbaka till huvudmeny

Visma Ski Classics 4 Kids i strålande sol inledde sportlovsveckan i Stockholm

I lördags hölls Visma Ski Classics 4 Kids vid Täby konstsnöspår i Stockholm, och vilken dag det blev! Med över 300 åkare i åldrarna 3-12 år gick starterna i ett och kämparglöden lyste i såväl det kortare (600 m) spåret som det längre (1,6 km). Och som om det fantastiska vädret med strålande sol inte […]

I lördags hölls Visma Ski Classics 4 Kids vid Täby konstsnöspår i Stockholm, och vilken dag det blev! Med över 300 åkare i åldrarna 3-12 år gick starterna i ett och kämparglöden lyste i såväl det kortare (600 m) spåret som det längre (1,6 km). Och som om det fantastiska vädret med strålande sol inte var nog, var stämningen på topp bland både barn, föräldrar, funktionärer samt andra peppande vuxna och syskon.

Många tog också möjligheten att prova på skidskytte, vilket var mycket uppskattat. Att Leo från Leos lekland fanns på plats och hejade gjorde målgången lite extra rolig för de mindre åkarna.

Stort tack till Täby IS Skidor och alla som kom och gjorde detta till en toppendag!

Nu rullar den stora Visma-trailern vidare till ett annat stort skidlopp med beundransvärda åkare. Om ni är på plats i Mora nästa söndag är ni varmt välkomna förbi även där.

Mest populära

  • Agda PS – nästa generations lönesystem

    Det händer mycket runt lönesystemet Agda PS. Planen för Agda PS är exceptionellt spännande, både för befintliga kunder men också för nya. Jag har träffat Mikko Keinonen, Product Development Director på Visma Enterprise, för att ta reda på mer.

  • Nya löner för 2023 är på plats – så här påverkas du

    Kommunal tillsammans med Sveriges Kommuner och Regioner, SKR, har nu fattat beslut om det sista avtalsåret. De är överens om hur mycket lönerna ska öka under 2023 och har fått till en kraftig ökning av avtalets lägstalön. Samtidigt skjuts förhandlingen om låglönesatsningen till nästa år.