Tillbaka till huvudmeny

Visma Ski Classics 4 Kids i strålande sol inledde sportlovsveckan i Stockholm

I lördags hölls Visma Ski Classics 4 Kids vid Täby konstsnöspår i Stockholm, och vilken dag det blev! Med över 300 åkare i åldrarna 3-12 år gick starterna i ett och kämparglöden lyste i såväl det kortare (600 m) spåret som det längre (1,6 km). Och som om det fantastiska vädret med strålande sol inte […]

I lördags hölls Visma Ski Classics 4 Kids vid Täby konstsnöspår i Stockholm, och vilken dag det blev! Med över 300 åkare i åldrarna 3-12 år gick starterna i ett och kämparglöden lyste i såväl det kortare (600 m) spåret som det längre (1,6 km). Och som om det fantastiska vädret med strålande sol inte var nog, var stämningen på topp bland både barn, föräldrar, funktionärer samt andra peppande vuxna och syskon.

Många tog också möjligheten att prova på skidskytte, vilket var mycket uppskattat. Att Leo från Leos lekland fanns på plats och hejade gjorde målgången lite extra rolig för de mindre åkarna.

Stort tack till Täby IS Skidor och alla som kom och gjorde detta till en toppendag!

Nu rullar den stora Visma-trailern vidare till ett annat stort skidlopp med beundransvärda åkare. Om ni är på plats i Mora nästa söndag är ni varmt välkomna förbi även där.

Mest populära

  • Nya belopp och procent – Lönefakta 2023

    Nytt år innebär nya belopp och procent för dig som arbetar med lön och ekonomi. Dags att bekanta sig med årets sammanställning från Skatteverket om du inte redan gjort det.

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.