Välkommen till Camp Visma

Välkommen till Camp Visma 2019 - söndagen den 3 mars i Mora!
Anmäl dig här

After Ski i Visma Ski Classics-trailern

Kom och mingla med Visma i målområdet! Visma Ski Classics-trailern med tre våningar och takterass är en självklar samlingspunkt vid Visma Ski Classics-tävlingarna. I trailern kan du värma dig och titta på loppet på storbildsskärmar. Chilla och kolla in målområdet lite-från-ovan från takterassen eller balkongen. Vi bjuder på något att äta och dricka. Personal från Visma finns på plats hela dagen. Vismas After-ski börjar direkt efter prisutdelningen (ca. kl 13.30) och har öppet till 18.00. Åker du loppet - bjud in dina vänner och familj som inte åker att vänta på dig vid After Skin!

För att vi ska kunna se till att det finns mat till alla vill vi att du föranmäler dig. Anmäl dig genom att fylla i formuläret så nogrannt som möjligt. Om du vill bjuda in familj och vänner anger du hur många ni blir totalt (max 5 personer per anmälan).

Max 125 personer får vistas i trailerområdet samtidigt. Vi kan därför inte garantera att det finns plats för alla anmälda.

 

Anmäl dig här

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

Tävla om en startplats i Vasaloppet 2019

Ta mig till tävlingen

Dela den här sidan
 

För mer information om loppen, statistik och tabeller, regler och mer - besök www.vismaskiclassics.com

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.