Välkommen till Camp Visma

Välkommen till Camp Visma 2018 - söndagen den 4 mars i Mora

After Ski i Visma Ski Classics-trailern

Kom och mingla med Visma i målområdet! Visma Ski Classics-trailern med tre våningar och takterass är en självklar samlingspunkt vid Visma Ski Classics-tävlingarna. I trailern kan du värma dig och titta på loppet på storbildsskärmar. Chilla och kolla in målområdet lite-från-ovan från takterassen eller balkongen. Vi bjuder på något att äta och dricka. Personal från Visma finns på plats hela dagen. Vismas After-ski börjar direkt efter prisutdelningen (ca. kl 13.30) och har öppet till 18.00. Åker du loppet - bjud in dina vänner och familj som inte åker att vänta på dig vid After Skin!

För att vi ska kunna se till att det finns mat till alla vill vi att du föranmäler dig. Anmäl dig genom att fylla i formuläret så nogrannt som möjligt. Om du vill bjuda in familj och vänner anger du hur många ni blir totalt (max 5 personer per anmälan).

Max 125 personer får vistas i trailerområdet samtidigt. Vi kan därför inte garantera att det finns plats för alla anmälda.

Anmälan till Vismas After ski, söndagen den 4 mars i Mora

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden.
Dela den här sidan
 

För mer information om loppen, statistik och tabeller, regler och mer - besök www.vismaskiclassics.com