Välkommen till Camp Visma

Välkommen till Camp Visma 2020 - söndagen den 1 mars i Mora!

Visma bjuder in alla till After Ski i Visma Ski Classics-trailern

Kom och mingla med Visma i målområdet! Visma Ski Classics-trailern med tre våningar och takterass är en självklar samlingspunkt vid Visma Ski Classics-tävlingarna. I trailern kan du värma dig och titta på loppet på storbildsskärmar. Chilla och kolla in målområdet lite-från-ovan från takterassen eller balkongen. Vi bjuder på något att äta och dricka. Björne Trubadur underhåller en trappa upp. Personal från Visma finns på plats hela dagen. Vismas After-ski börjar direkt efter prisutdelningen (ca. kl 13.30) och har öppet till 18.00. Åker du loppet - bjud in dina vänner och familj som inte åker att vänta på dig vid After Skin!

Alla är välkomna!

För att vi ska kunna se till att det finns mat till alla vill vi att du föranmäler dig. Anmäl dig genom att fylla i formuläret så nogrannt som möjligt. Om du vill bjuda in familj och vänner anger du hur många ni blir totalt (max 5 personer per anmälan).

Max 125 personer får vistas i trailerområdet samtidigt. Vi kan därför inte garantera att det finns plats för alla anmälda.

För mer information om loppen, statistik och tabeller, regler och mer - besök www.vismaskiclassics.com