Tillbaka till huvudmeny

Visma Proceedo deltar i 600Minutes Inköp den 10 oktober på Clarion Hotel, Stockholm

Möt och nätverka med våra representanter Cathrine Engman och Henrik Mårdfelt.

Du kommer få unik möjlighet att prata med Visma Proceedos experter. Henrik och Cathrine har lång erfarenhet av Proceedos molntjänst för e-handel och kan svara på alla dina frågor. Eftersom vår kundbas  idag består av många stora företag, har vi mycket kunskap om B2B e-handelslösningar inom privat sektor som vi gärna delar med oss av.

För dig som beslutsfattare har vi tips på hur du mest effektivt genomför ett systembyte och organiserar dina resurser kring projektet.  En tydlig kravspecifikation är exempelvis en viktig milstolpe – fråga oss gärna så berättar vi mer.

Vi ses på Clarion!

Mest populära

  • Nya löner för 2023 är på plats – så här påverkas du

    Kommunal tillsammans med Sveriges Kommuner och Regioner, SKR, har nu fattat beslut om det sista avtalsåret. De är överens om hur mycket lönerna ska öka under 2023 och har fått till en kraftig ökning av avtalets lägstalön. Samtidigt skjuts förhandlingen om låglönesatsningen till nästa år.

  • Beräkna dygnsvila i realtid

    Från 1 oktober 2023 gäller nya regler kring vilotid för medarbetare i kommuner och regioner. Hur kan du möta de nya kraven på bästa sätt? Vi frågade Jerker Wall, produktmarknadsansvarig för schema- och bemanningssystemet Medvind WFM.