Tillbaka till huvudmeny

Nu blir anställningsprocessen ännu enklare

Tack vare en ny integration mellan Visma Recruit och Anställningsguiden blir processen från rekrytering till anställning helt automatiserad. Som chef slipper du lägga in personuppgifter för nyrekryterade manuellt i Personec P.

– Det här är en del av vårt arbete att fortsätta utveckla våra API:er så att våra system pratar med varandra, säger Håkan Karlsson, produktmarknadschef för Personec P.

Anställningsguiden innebär en fullt digitaliserad process från anställning till påskrivet avtal genom e-signering i Personec P. Men innan du kommer dit behöver du lyckas i rekryteringsprocessen. Visma Recruit är en modul i vår HRM Suite som gör det enkelt att marknadsföra din verksamhet för potentiella kandidater, underlättar samarbete i rekryteringsteamet och effektiviserar hela rekryteringsprocessen.

– Nu kan dessa två system prata med varandra. Det ger en möjlighet för alla att få enklare rekrytering och anställningsprocess. När du bestämt dig för en kandidat förs personens uppgifter automatiskt över till Anställningsguiden. Du hittar grundläggande information om den nyrekryterade personen direkt i Personec P, och kan påbörja en anställning, förklarar Håkan Karlsson.

Den mänskliga faktorn, som att du inte är informerad eller fått uppgifterna, försvinner helt. Och du kan vara säker på att personuppgifter inte hamnar fel.

– Som chef kan du vara trygg med att alla uppgifter du behöver finns i Personec P och Anställningsguiden. Med den här integrationen har vi kommit ännu ett steg i vår vision att utveckla, integrera och stärka vår gemensamma HRM Suite, säger Håkan Karlsson. 

Läs mer om Anställningsguiden

Läs mer om Visma Recruit

Mest populära