Tillbaka till huvudmeny

Livspussel och molnet

Medan jag njuter av att se mina barn på seglarskolan, kan jag göra det där sista. För i min ficka har jag allt jag behöver för att klara av mina sista måsten; min Smartphone.

Livspussel och molnet. Bild:Freepik

Fint väder, och ändå är jag sen hem från jobbet. Nu är det bråttom för att hinna hämta son och dotter på golfbanan. Barnen har sommarlov och vill inte vara på fritids idag. Vilken tur att farmor och farfar bor så nära och vill spela golf just när barnen har tråkigt. För min semester börjar ju inte förrän nästa vecka.

Vi äter i bilen för att hinna i tid till kvällens seglarskola. Väl framme kan jag ta det lugnt och varva ner.

Medan jag njuter av att se mina barn träna på att kapsejsa, vända båten rätt, klättra i utan att välta båten igen, ösa vatten, styra, och samtidigt ha koll på övriga båtar, kan jag göra det där sista. För i min ficka har jag allt jag behöver för att klara av mina sista måsten; min Smartphone.

I lugn och ro går jag igenom de kvitton jag fotograferat med appen och gör mina reseräkningar. Resultatet för våra aktiviteter rapporterar jag in, svarar på några kundmail och korrekturläser min kollegas blogginlägg. Några fakturor ska attesteras och jag läser på hur vi ligger till inför mötet imorgon. Min att-göra-lista uppdateras enkelt i projektverktyget där jag också ser vad alla andra har på gång, och slutligen rapporterar jag min tid.

Jag passar på att ta några bilder av barnen med telefonen och kollar vilka aktiviteter de har på gång resten av veckan.

När vi två timmar senare åker hem, är barnen glada och trötta. Vi pratar om allt de gjort under dagen och barnen skrattar åt sig själva på bilderna jag tagit. Jag är nöjd med att ha hunnit ge barnen en meningsfull fritid och samtidigt få gjort vad jag behöver, så att jag kan ta nya tag på jobbet i morgon.

Att få ihop livspusslet har blivit betydligt enklare sedan vi fick möjlighet att göra en del av jobbet på distans. Vill du se vilka möjligheter du kan få?

Boka ett kostnadsfritt webbinar