Tillbaka till huvudmeny

“Kan vi välja ett ekonomisystem i molnet?”

Lösningen ni väljer för er ekonomihantering kan vara en viktig nyckel för hela verksamheten.

Kan vi välja ett ekonomisystem i molnet?

I de allra flesta fall är svaret ja. När vi tidigare frågade svenska företag om deras erfarenheter av att ha uppgraderat eller implementerat ett nytt ekonomi- eller affärssystem trädde verksamhetsutveckling fram som en tydlig röd tråd. Att valet av lösning för verksamhetens ekonomihantering ofta är nyckeln till en positiv positionsförflyttning har jag och mina kollegor fått vara med om att uppleva många gånger. Och det är inte mindre så nu, tvärt om.

Att vårt ekonomisystem för stora företag nu fullt ut är en molntjänst har lett oss in i många nya spännande samtal, att molnet för många är avgörande vid val av ekonomisystem är tydligt. Samma stabilitet och funktionalitet som tidigare, men på många sätt enklare.

Vi vet vikten av individuell anpassning OCH automatisering

Ofta sägs att molnet gör det möjligt för små företag att dra nytta av samma teknik som för större, vilket är sant. Men molnet öppnar också möjligheter för större och komplexare organisationer att modernisera i en snabbare takt.

Att välja ekonomisystem kommer alltid att kräva sin tid av efterforskning och överväganden. Det är många faktorer som spelar in och beslutet är ett av de viktigaste att ta för sin verksamhet. Vill du få en första inblick i hur vi och vårt ekonomisystem skulle kunna hjälpa dig och din verksamhet rekommenderar jag att du lyssnar in till något av våra webbinar där du bland annat får se hur du kan:

 • Effektivisera arbetsflöden och processer
 • Enkelt söka fram nödvändig information
 • Automatisera betalningar utan onödig hantering av filer
 • Skapa struktur i redovisningen med den flexibla ekonomimodellen och många dimensionerna
 • Underlätta anläggningsredovisning och ekonomi för fastighetsbolag
 • Integrera vilket försystem du vill med huvudboken
 • Attestera bokföringsordrar elektroniskt
 • Underlätta planering, budgetuppföljning och analys

Passa också på att ställa eventuella frågor till vår produktchef Karin som håller i webbinaret!

Till anmälan

Mest populära

 • Personalhandbok – gratis mall

  Personalhandbok – gratis mall för företag

  En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.

 • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

  Bilpolicy – gratis mall till företaget

  Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.