Tillbaka till huvudmeny

Erfarenheter och insikter kring lyckade ekonomi- och affärssystemprojekt

Ta del av resultatet från vår undersökning tillsammans med Meritmind tidigare i år. Ny rapport baserad på svenska företags erfarenheter och våra samlade insikter.

Erfarenheter och insikter kring lyckade ekonomi- och affärssystemprojekt

Nu finns resultatet av den undersökning vi tidigare i år genomförde tillsammans med Meritmind att ta del av i form av rapporten Vad avgör ett lyckat ekonomi- och affärssystemprojekt?

Att välja ekonomi- och affärssystem är kanske ett av de viktigaste och mest avgörande besluten du är med om att ta när det kommer till digitalisering av din verksamhet. Vår förhoppning är att de erfarenheter och insikter vi samlat här kan vara en vägledare för er som står inför att ta beslut, och vidare för hur ert projekt genomförs.

Från beslut till att jobba på ett nytt sätt

Som vi ser det – och rapporten även visar – är förberedelser en viktig nyckel för lyckade förändringsprojekt. Självklart, kan man tycka men hur förbereder ni er? Och vad vill ni uppnå med en eventuell implementering/uppgradering?

I rapporten kan du bland annat läsa om:

 • Uppgradera, byta eller vänta. Hur vet man?
 • Verksamhetsutveckling som mål
 • Effektivisering och förenkling som ankare
 • “Vi vet vad vi har och är nöjda med det”
 • Utmaningar och möjliggörare i implementeringsfasen
 • Att ändra sitt sätt att jobba

Hämta rapport

Mest populära

 • Tillfälliga regler för julklappar till anställda under corona

  Julklappar till anställda i coronatider

  I år när många sitter utspridda på hemmakontoren kan det bli extra svettigt för arbetsgivarens tomte. Samtidigt har tomten möjlighet att vara extra generös, utan att riskera skattekonsekvenser för mottagaren.

 • Digital AW går att anpassa efter budget och antalet deltagare

  Tips för en lyckad digital AW

  I oktober har det gått 200 dagar sedan flytten till hemmakontoren i mars. Innan corona var After Work en vanlig aktivitet för att skapa trivsel på jobbet. Så vad krävs för att få till en lyckad digital AW, nu när kollegorna är utspridda?