Tillbaka till huvudmeny

Erfarenheter och insikter kring lyckade ekonomi- och affärssystemprojekt

Ta del av resultatet från vår undersökning tillsammans med Meritmind tidigare i år. Ny rapport baserad på svenska företags erfarenheter och våra samlade insikter.

Erfarenheter och insikter kring lyckade ekonomi- och affärssystemprojekt

Nu finns resultatet av den undersökning vi tidigare i år genomförde tillsammans med Meritmind att ta del av i form av rapporten Vad avgör ett lyckat ekonomi- och affärssystemprojekt?

Att välja ekonomi- och affärssystem är kanske ett av de viktigaste och mest avgörande besluten du är med om att ta när det kommer till digitalisering av din verksamhet. Vår förhoppning är att de erfarenheter och insikter vi samlat här kan vara en vägledare för er som står inför att ta beslut, och vidare för hur ert projekt genomförs.

Från beslut till att jobba på ett nytt sätt

Som vi ser det – och rapporten även visar – är förberedelser en viktig nyckel för lyckade förändringsprojekt. Självklart, kan man tycka men hur förbereder ni er? Och vad vill ni uppnå med en eventuell implementering/uppgradering?

I rapporten kan du bland annat läsa om:

 • Uppgradera, byta eller vänta. Hur vet man?
 • Verksamhetsutveckling som mål
 • Effektivisering och förenkling som ankare
 • “Vi vet vad vi har och är nöjda med det”
 • Utmaningar och möjliggörare i implementeringsfasen
 • Att ändra sitt sätt att jobba

Rapporten finns inte längre tillgänglig för nedladdning. Kontakta oss gärna för ett samtal kring punkterna ovan.

Mest populära

 • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

  Bilpolicy – gratis mall till företaget

  Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.

 • Personalhandbok – gratis mall

  Personalhandbok – gratis mall för företag

  En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.

 • Fler ansökningar blir digitala

  Med licensen digital ärendehantering blir processen kring ärenden helt automatiserad. Just nu utvecklas fler funktioner som kommer att ingå framöver.
  – Vi har fått många bra förslag från er kunder, som friskvård och att omvandla semesterdagar till pengar, säger Håkan Karlsson, produktmarknadschef för Personec P.