Tillbaka till huvudmeny

Ingen reser – perfekt tid att skaffa ett bra reseräkningssystem!

Skrynkliga kvitton, häftklamrar och spring till kopieringsrummet. Alla som gjort en manuell reseräkning känner säkert igen det som många betraktar som en av de tristaste uppgifterna. En gissning är att det negativa förstärks av att uppgiften dessutom är onödig.

Passa på att byta reseräkningssystem nu till Visma.net Expense
Passa på att byta reseräkningssystem nu till Visma.net Expense

Spara arbetstid i framtiden

Har du funderat på att skaffa ett digitalt verktyg för reseräkningar eller uppgradera till ett bättre? Bästa tiden att göra det är ironiskt nog nu, när det inte skapas så många utlägg och reseräkningar på grund av corona. Det ger dig möjlighet att fokusera på projektet i lugn och ro. Dessutom är det enklare att utbilda internt när systemet och alla medarbetare är på plats.

När säljarnas och konsulternas liv till sist återgår till det någotsånär normala sparar de många arbetstimmar. Dessutom minskar risken för borttappade kvitton, av att de kan göra klart utlägget innan de ens hunnit kliva ur taxin. 

Visma.net Expense är ett molnbaserat reseräkningssystem med full integration till lönesystemet Agda PS. Läs om fördelarna det innebär att lätt kunna skapa utläggen direkt i mobilen och räkna ut hur mycket din verksamhet sparar på det.

Mest populära